Στην λίστα του Φερέιρα ο Ντιαβαρά

10:41 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε στα υπόψη του τον Μπάμπα Ντιαβαρά της Μαρίτιμο αλλά λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατούσε τότε στον Παναθηναϊκό το θέμα δεν προχώρησε. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σημερινού αθλητικού Τύπου, εξακολουθεί να έχει στην λίστα του τον Σενεγαλέζο φορ.

Έτσι λοιπόν, υπό την προϋπόθεση πως ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και βάλει τα 15 εκ. ευρώ που είχε υποσχεθεί, θεωρείται σίγουρο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί τον Ιανουάριο για τον Ντιαβαρά.

Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν άνθρωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, πιθανότατα ο Τσάκας, να παρακολουθεί το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με την Αίγυπτο έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Αχμέτ Χιγκάζι ο οποίος αγωνίζεται στην Ισμαέλι.

Από την μεριά του, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ ωστόσο όλα τα μεταγραφικά μένουν στον "πάγο" έως ότου ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρίγκιπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα