Στην πρώτη φάση, δέχεται γκολ!

13:13 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Έφυγαν οι έξι πρώτες αγωνιστικές και η ΑΕΚ ακόμα αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Σε αυτά τα ματς όμως, βλέπουμε κάποια πράγματα σε επανάληψη! Σαν ένα de javu... Ένα αρνητικό de javu για την ΑΕΚ. Δέχεται γκολ στην πρώτη ευκαιρία που θα κάνει ο αντίπαλος! Η ομάδα έχει δεχθεί 7 τέρματα στις 6 πρώτες αγωνιστικές, με την εστία της να έχει παραβιαστεί σε όλα τα ματς. Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι μόνο με την Ξάνθη

στα Πηγάδια, η ΑΕΚ «γλίτωσε» το γκολ, πριν το δεχθεί. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο κι αν απειληθεί, όταν ο αντίπαλος φτάσει για πρώτη φορά με αξιώσεις μπροστά στο τέρμα της ΑΕΚ, κάνει και το γκολ! Είναι κάτι το σπάνιο, αλλά συμβαίνει και αυτό φέτος στην ομάδα... Ας τα θυμηθούμε:

1η αγωνιστική

Η ΑΕΚ χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, δεχόμενη το γκολ στο 64' με τον Άλβαρεζ. Μέχρι και σε αυτό το σημείο οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει ένα σουτ στο 30' με τον Μπακασέτα, που έφυγε άουτ! Στην ουσία δηλαδή στην πρώτη φάση του Αστέρα, το οποίο ήρθε από το λάθος του Κωνσταντόπουλου, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τσιώλη και τη νίκη.

2η αγωνιστική

Ξάνθη - ΑΕΚ 1-0 με γκολ του Μαρκόφσκι στο 58'. Είναι το μοναδικό ματς όπου ο αντίπαλος πριν φτάσει στο γκολ είχε χάσει και δύο καλές ευκαιρίες. Όλες στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μαρκόφσκι και Ονουάτσι.

3η αγωνιστική

Απίστευτο αυτό το παιχνίδι, με την ΑΕΚ να παίζει στο μισό γήπεδο τον Άρη, να βάζει πρώτη γκολ (με τον Γιάγκο) και τελικά να μην κερδίζει. Στην πρώτη φάση του Άρη στο 74', ο Αγκάνθο έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Δεν ακούμπησε... μπάλα σε όλο το ματς ο Κωνσταντόπουλος και στο πρώτο σουτ που πήγε προς το τέρμα, έγινε γκολ, μη μπορώντας να αντιδράσει!

4η αγωνιστική

Τραγικό ματς της ΑΕΚ στην Κρήτη έχασε 2-1 από τον ΟΦΗ. Κι όμως η ομάδα δέχθηκε γκολ στην πρώτη ουσιαστική απειλή του ΟΦΗ με πέναλτι στο 17'. Είχε προηγηθεί και ένα σουτ στο 4' του Σίσιτς, δεν ήταν όμως η μεγάλη φάση. Έγιναν απανωτά λάθη όμως στη φάση του 1-0, δόθηκε το πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Σίσιτς. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 πάλι με πέναλτι, αυτή τη φορά στο 41'. Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως ουσιαστικά χωρίς να κάνουν τη μεγάλη φάση (μετά το 2-1 και στο δεύτερο ημίχρονο, έσωσε ο Αραμπατζής την ΑΕΚ...), με δύο πέναλτι πήραν προβάδισμα με δύο γκολ...

5η αγωνιστική

Η ΑΕΚ πάει στη Νέα Σμύρνη. Μπαίνει δυνατά στο ματς, αυτή έχει τον έλεγχο της μπάλας, δεν μπορεί όμως να δημιουργήσει φάσεις. Ο Πανιώνιος την περιμένει, δίνοντας χώρο. Το πρώτο σουτ για τους γηπεδούχους, στο 14' από μακριά του Γουνδουλάκη, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Δεν ήταν κάτι το τρομερό. Και δύο λεπτά μετά, γίνονται νέα λάθη στην άμυνα και από στημένη φάση το 1-0! Πάλι ξαφνικά, πάλι με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα από το... πουθενά. Την πρώτη φορά που πήγε η μπάλα προς το τέρμα του Αραμπατζή, έγινε και γκολ.

6η αγωνιστική

Και φτάσαμε στο Σάββατο. Η ΑΕΚ έχει δοκάρι με τον Κατίδ

Keywords
Τυχαία Θέματα