Στην τελική ευθεία ενόψει ΑΕΚ

21:00 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με μια απογευματινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο και η οποία αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (Κυριακή, 23/10, 18:15).

Ο «Αναστό» ποντάρει στην ταχύτητα της ομάδας του τονίζοντας στους παίκτες του το πόσο σπουδαίο είναι να έχουν πολύ καλή συγκέντρωση.

Αρχικά ο Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε 4 ομάδες και έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες.

Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα

με περιοριστικούς όρους, στη διάρκεια του οποίου ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Το τελευταίο μέρος της σημερινής προπόνησης αφιερώθηκε στις στημένες φάσεις (σέντρες και φάουλ).

Οι Πίτσος, Μονιάκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπούρμπος και Βάντο. Ο πρώτος εκτέλεσε ασκήσεις με μπάλα κάτω από τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακολουθεί πρόγραμμα που περιλαμβάνει τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Και οι τέσσερις δεν υπολογίζονται για το Κυριακάτικο ματς.

Τέλος, η προετοιμασία του Κρητικού συλλόγου θα ολοκληρωθεί το απόγευμα (18:15) του Σαββάτου με μια προπόνηση. Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα