Στην τελική ευθεία η επιστροφή Ντέμη

14:23 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν 6 μέρες ο Ντέμης με δηλώσεις του στο aek365 είχε παραδεχτεί δημοσίως πως εδώ και τρεις μήνες κάνει προσπάθειες για την εύερεση βιώσιμης λύσης για την ΑΕΚ. Λύσης όχι για την πρόσκαιρη επιβίωση, σαν κι αυτή που έδωσε με το δάνειο που εξασφάλισε, αλλά για το μέλλον της ομάδας, για την επόμενη μέρα που φυσικά με το παρόν μετοχικό σχήμα δεν έχει πολλή ζωή μπροστά της. Οταν η ΑΕΚ κινδύνευε με υποβιβασμό και στην συνέχεια

με Ευρωπαϊκό αποκλεισμό οι δύο βασικοί μέτοχοι της ομάδας έδωσαν αντί για το ποσόν των 2.500.000 ευρώ που απαιτούνταν το ποσό των 360.000 (300 ο Νοτιάς και 60 ο Κσσνακίδης και η παρέα του). Και από εδώ και εμπρός εκτός από το επείγον 1.200.000 για το άρθρο 44 πρέπει να δοθεί κι ένα ποσόν πάνω από 3.000.000 ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να διατηρήσει την αδειοδότηση συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενώ βέβαια υπάρχει και η επόμενη σαιζόν όπου πρέπει να φτιαχτεί μια ομάδα αν μη τι άλλο καλύτερη από την φετινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσπάθεια αυτή του Ντέμη έχει μπει στην τελική της ευθεία από την προηγούμενη εβδομάδα με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να κάνει ήδη παρασκηνιακές κινήσεις, εκτός από το δάνειο που εξασφάλισε, που έχουν να κάνουν με την ομάδα. Επαφές σε διάφορα επίπεδα με ποδοσφαρικές αρχές και όχι μόνο. Οι σημαντικές επαφές όμως είναι αυτές που γίνονται για την εξασφάλιση της ομάδας επιχειρηματιών που θα χρηματοδοτήσει αυτή την προσπάθεια. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέμης δεν είχε ποτέ στο μυαλό του και δεν ενδιαφέρεται σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για επιστροφή στην ΑΕΚ μέσω διοίκησης ορισμένης από το πρωτοδικείο. Η όλη προσπάθεια έχει να κάνει με την σύσταση ομάδας επιχειρηματιών που θα πάρει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ μέσω αύξησης Μ.Κ με την καταβολή μετρητών στα ταμεία της ΑΕΚ. Ο Ντέμης έχει ήδη κλείσει κάποιες συμφωνίες που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση και την κάλυψη μέρους αυτής για τα επόμενα χρόνια και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στην μετοχική ομάδα αλλά και στην διοίκηση. Ο στόχος είναι να έχουν τελειώσει όλα μέσα στον Απρίλιο ώστε η μεταβίβαση να γίνει με την αύξηση του Μ.Κ της ΠΑΕ που θα αποφασιστεί στην Γενική Συνέλευση της 25ης Απριλίου και ο βασικός όρος είναι να έχει εξασφαλιστεί η αποπληρωμή όλων των πιεστικών οφειλών της φετινής σαιζόν για τις οποίες έχει ήδη λεπτομερή γνώση τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του. Ο Ντέμης έχει δεσμευτεί με τις δηλώσεις του στο aek365 πως θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο της ΑΕΚ όταν θα έχει ολοκληρώσει το σχέδιο του και το ίδιο θα συμβεί αν τελικά δεν καταφέρει να πετύχει τον στόχο του που είναι η επιστροφή στην ΑΕΚ με μία βιώσιμη λύση για το παρόν και το μέλλον της. Στην παρούσα φάση αυτή φαίνεται να είναι η μόνη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει οτιδήποτε μέχρι το τέλος του μήνα που αν ο Ντέμης έχει πετύχει τον στόχο του και έχει βρει τους ανθρώπους και τα χρήματα που απαιτούνται αναμένεται να έχει πάρει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

<

Keywords
Τυχαία Θέματα