Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο της Αναγέννησης

10:59 5/5/2013 - Πηγή: AEK365

Από την στιγμή που εξασφάλισαν και την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη οι Κοτσάτος και Αλεξίου προχωρούν με γοργά βήματα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου που όχι μόνο πρέπει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αλλά και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην επόμενη μέρα με συντριπτικές πιθανότητες υπέρ του να έχει υπό την σκέπη του και την ποδοσφαιρική ομάδα άρα και την ευθύνη της αναγέννησης.

Οι δύο άντρες που ήδη έχουν δώσει το στίγμα τους μέσα από την ομάδα μπάσκετ αλλά και από την γενικότερη προσφορά τους στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ πέρασαν από το... κόσκινο του Τίγρη και κρίθηκαν οι πλέον κατάλληλοι και για να νικήσουν στις εκλογές αλλά και στο να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές για την στελέχωση του ψηφοδελτίου και του αυριανού Δ.Σ. Υποψήφιος πρόεδρος θα είναι όπως αποκαλύψαμε από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος και από εκεί και πέρα η είδηση είναι πως ακόμη κι αν υπάρξει κι άλλος συνδυασμός, όπως φαίνεται ετοιμάζουν άλλο ψηφοδέλτιο τα ήδη μέλη του ΔΣ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Πιλάλης και Σιναδινός χωρίς τον Κοτσώνη που πάντως το 2011 είχε κατέβει μαζί τους, η απόφαση είναι το ψηφοδέλτιο να είναι ενωτικό και με το στοιχείο της ανανέωσης να κυριαρχεί.

Εκτός όλων των άλλων θα παίξουν ρόλο δύο βασικά στοιχεία. Το να εγκρίνουν και να είναι έτοιμα όλα τα μέλη του ΔΣ να δουλέψουν με το όραμα του Τίγρη για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ποδοσφαιρική ομάδα που θα χτιστεί από την ημέρα 0 για πρωταθλητισμό στην Α Εθνική μετά από δύο χρόνια και νοικοκυρεμένα και δυνατά τμήματα και δεύτερον να μπορούν να συμβάλουν και οικονομικά στον βαθμό που μπορούν αφού εκτός του γηπέδου και του ποδοσφαιρικού τμήματος όπου εκεί θα πάρει τα πράγματα πάνω του ο Μελισσανίδης και η ομάδα που φτιάχνει, αν τελικά η ΑΕΚ ξεκινήσει από την Γ Εθνική, υπάρχουν και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ιδίως την σαιζόν που τελείωσε όταν κόπηκε σχεδόν απόλυτα η κύρια πηγή εσόδων, από το 10% από την ΠΑΕ, ενώ αν του χρόνου η ομάδα πάει στην Γ Εθνική ούτως ή άλλως το σωματείο δεν θα έχει να περιμένει τίποτα από το ποδόσφαιρο. Τα τμήματα της ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να τιμούν το όνομα της ομάδας και βέβαια να μπορούν να εξυπηρετούν και τα χρέη που μαζεύτηκαν στην σαιζόν που τελειώνει. Το τμήμα μπάσκετ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι όπου την ευθύνη θα συνεχίσουν να έχουν κανονικά οι Κοτσάτος και Αλεξίου αφού ο προγραμματισμός που είχαν κάνει το καλοκαίρι του 2012 ξεκινώντας από την Β Εθνική ήταν για 3 χρόνια με τα χρήματα εξασφαλισμένα και με μπάτζετ πρωταθλητισμού και ανόδου για τα δύο πρώτα χρόνια και αξιοπρεπούς παρουσίας επιπέδου ΑΕΚ στην πρώτη χρονιά στην Α1.

Ηδη έχουν γίνει επαφές, και πριν από την συνάντηση με τον Μελισσανίδη αφού οι Κοτσάτος - Αλεξίου προετοιμάζονταν για την επόμενη μέρα της Ερασιτεχνικής, όμως πλέον και μετά την συμφωνία με Τίγρη η κατάρτιση του ψηφοδελτίου βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι πληροφορίες λένε πως τα ονόματα θα προκαλέσουν μεγάλη ικανοποίηση και σε ένα βαθμό έκπληξη κυρίως γιατί θα δίνουν εντυπωσιακά το στίγμα της συστράτευσης που επικρατεί για την αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα