Στήριξε Γεωργαντζόγλου…

16:38 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Eίναι γεγονός ότι ο Στάθης Μπαϊρακτάρης (σ.σ. είχε ενδιαφερθεί το περασμένο καλοκαίρι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ ΑΕΚ) έμεινε εκτεθειμένος στα μάτια των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων και οπαδών ως προς τις δεσμεύσεις του. Παράλληλα, βρίσκεται σε διάσταση με τον Μπάμπη Καραμανλή και τον Νίκο Γεωργαντζόγλου. Ο Φιλιατρινός επιχειρηματίας επανεμφανίστηκε, όμως, και στήριξε (!) τον πρόεδρο της ΚΑΕ,

βάλλοντας κατά των παικτών της ΑΕΚ για την ήττα από τον Πιερικό.

Ο κ. Μπαϊρακτάρης δήλωσε μεταξύ άλλων στην σημερινή «ΩΡΑ των σπορ»: «Παρά το γεγονός, ότι η ομάδα μας άλλαξε πέντε προπονητές η πορεία της στην Α2 δεν είναι η αναμενόμενη και δεν υπάρχει κάτι που πραγματικά να μας γεννά αισιοδοξία. Το ερώτημα, που γεννάται είναι γιατί αυτός ο κατήφορος από τη στιγμή, που η διοίκηση είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους παίκτες; Ξέρετε, ότι με τον κύριο Γεωργαντζόγλου μας χωρίζουν διάφορα, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι καλύπτει πάγιες ανάγκες της εταιρίας. Είναι λυπηρό οι παίκτες της ΑΕΚ να μην μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Η ήττα από τον Πιερικό ήταν το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι».

Και κατέληξε: «Σέβομαι την διαδρομή και την ποιότητα του οποιουδήποτε αθλητή, αλλά η αδιαφορία ορισμένων, ενδεχομένως μετά την απώλεια της άμεσης επιστροφής στην Α1, είναι κάτι που με εξοργίζει. Οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει άμεσα να αφυπνιστούν και αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα