Στήριξη από όλη την ΑΕΚ

13:35 4/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στο 72' και με το σκορ στο 1-1 ο Γιάννης Αραμπατζής έχει την μπάλα στο αριστερό πόδι και με χώρο μπροστά του. Λανθασμένα κάνει μια ντρίπλα παραπάνω, με αποτέλεσμα το κλέψιμο του Μαϊκόν να καταλήξει στα δίχτυα. Το 1-2 καταδίκαζε την ΑΕΚ... Αμέσως, ο Νίκος Κωστένογλου αρχίζει να τον χειροκροτά για να τον εμψυχώσει και να τον στηρίξει. Ο κόσμος της ΑΕΚ στο ίδιο μήκος κύματος φωνάζει το όνομα του 27χρονου πορτιέρο. Μετά το τέλος του αγώνα, Κωστένογλου

και Αλεξόπουλος μιλάνε στον Αραμπατζή και προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, ενώ σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του είναι στο πλάι του. Η «οικογένεια» της ΑΕΚ έδειξε ότι στηρίζει τον Αραμπατζή. Ένα δικό της παιδί, ένα πορτιέρο «επένδυση» για τον σύλλογο που δεν θα τον «κάψει» για ένα λάθος.

Ο ίδιος προσπαθούσε να εξηγήσει το σφάλμα του. Επειδή δεν έχει «καλό» αριστερό πόδι, φοβήθηκε ότι θα απομακρύνει την μπάλα άτσαλα με αποτέλεσμα να επιλέξει να την φέρει πάλι στο δεξί χωρίς να υπολογίζει καλά που ήταν ο Μαϊκόν. Ότι έγινε είναι ιστορία πια. Μένει να αποδειχθεί ότι έχει διδακτικό χαρακτήρα το λάθος αυτό και ότι «δυνάμωσε» τον Αραμπατζή, για να μην συμβεί ξανά στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα