Στηρίζει (προς το παρόν) Σαβέφσκι η Ομόνοια

10:05 26/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα η διοίκηση της Ομόνοιας συνεδρίασε και αποφάσισε να δώσει (άγνωστο μέχρι πότε...) ψήφο εμπιστοσύνης στον Τόνι Σαβέφσκι ενώ σε ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως η Ομόνοια θα διεκδικήσει τους στόχους της με όλες τις δυνάμεις της.

Η ανακοίνωση:
«Σε διαδοχικές συνεδριάσεις του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας εξέτασε διεξοδικά την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ως όφειλε να κάνει.
Είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές της

ομάδας. Τονίστηκε σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι όλη η οικογένεια της Ομόνοιας έχει απαιτήσεις από αυτούς και ότι τους ζητούμε όπως καθημερινά καταθέτουν τον καλύτερό τους εαυτό για το μεγαλείο αυτού του σωματείου.
Η ομάδα μας έχει συγκεκριμένους στόχους και θα τους διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας ομόφωνα καταδικάζει και θεωρεί απαράδεκτες τις ενέργειες μικρής μερίδας φιλάθλων, κατά τη διάρκειας της σημερινής συνεδρίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα