Στηρίζει Βενγκέρ ο Γουόλκοτ

21:56 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τα οκτώ χρόνια μακριά από τους τίτλους, οι αποτυχίες σε Κύπελλο Αγγλίας και Λιγκ Καπ φέτος , αλλά και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Αλσατό τεχνικό.
Ως εκ τούτου, ο 23χρονος άσος φρόντισε με δηλώσεις του να καλέσει άπαντες στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» να στηρίξουν τον προπονητή της ομάδας και να του ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη που έχουν λάβει από τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια.
«Ο προπονητής με έχει στηρίξει από τα πρώτα μου βήματα, ωστόσο αυτά τα χρόνια δεν έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε κάποιον

τίτλο. Ωστόσο όλοι μας θα πρέπει να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει δείξει και να παλέψουμε να το κάνουμε με την κατάκτηση ενός τροπαίου.
Πάντα μας το λέει όταν δεν αγωνιζόμαστε όπως θα έπρεπε, αλλά πάντα το κάνει με τον σωστό τρόπο. Πολλές φορές δεν εμφανιζόμαστε όπως οφείλουμε να κάνουμε, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας τίτλος θα μας επαναφέρει εκεί που πρέπει να είμαστε» ήταν ένας μέρος των δηλώσεων του Γουόλκοτ στο επίσημο περιοδικό της Άρσεναλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα