Στο MLS ο Τέιλορ

16:42 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 28χρονος θα βρεθεί στην κλινική του Δρ. Ρίτσαρντ Στέντμαν, ο οποίος ειδικεύεται στις αποκαταστάσεις σοβαρών τραυματισμών, με την ελπίδα να επιστρέψει και πάλι δυνατός στην ενεργό δράση.

Το μήνυμα του Άγγλου στο twitter είναι χαρακτηριστικό: «Όλα έτοιμα για το μακρινό μου ταξίδι στο Ντένβερ. Πολλοί με ρωτάνε αν θα επισκεφτώ των Δρ. Στέντμαν. Σίγουρα θα το κάνω. Θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε ξανά τον πρόσθιο χιαστό. Μετά θα ξεκινήσω αποθεραπεία για να επιστρέψω

υγιής».

Ο Τέιλορ έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα των «καρακαξών» τη φετινή σεζόν, οι οποίες ήταν κόντρα στον Ατρόμητο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την ελληνική ομάδα στο «St James' Park», ο 28χρονος υπέστη για πρώτη φορά ρήξη πρόσθιου χιαστού, τραυματισμός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για οχτώ μήνες.

Μετά την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του και ενώ όλα έδειχναν πως ο παίκτες θα επιστρέψει στα γήπεδα, ο Τέιλορ έπαθε στην προπόνηση για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών στο ίδιο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα