Στο χαλαρό ο Νόλε

19:02 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Έστω και έτσι όμως, ο «Νόλε» επικράτησε του Άντι Μάρεϊ 2-1 σετ (4-6, 6-3, 7-5) και βρίσκεται μια... ανάσα από την τετράδα της διοργάνωσης, την ίδια ώρα που ο Βρετανός θα τα παίξει όλα για όλα στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων, προκειμένου να αποφύγει τον πρόωρο αποκλεισμό.

Ο Σκωτσέζος μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο γκέιμ που σέρβιρε ο Τζόκοβιτς, έκανε μπρέικ και πήρε... κεφάλι. Και μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερο φαινόταν ότι ο Μάρεϊ βρίσκεται κοντά στη νίκη, καθώς κρατούσε με άνεση και το δικό

του σέρβις.

Κι όμως, μετά το τέλος του πρώτου σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (όπως συνηθίζει άλλωστε) άλλαξε... τσιπ και τα γύρισε όλα τούμπα! Βέβαια ο «γηπεδούχος» αν και βρέθηκε ένα γκέιμ από την ήττα, «έσπασε» τον Τζόκοβιτς και έδειξε έτοιμος να ξαναμπεί στο ματς. Κι ενώ σέρβιρε για να εξασφαλίσει ότι θα στείλει το ματς τουλάχιστον στο tie breaκ, ο Σέρβος... μίλησε, έκανε μπρέικ εκ νέου και σέρβιρε για το τελικό 2-1 και το 2/2 στο Λονδίνο.

Ο «Νόλε» έχει σχεδόν σίγουρη τη συμμετοχή του στα ημιτελικά, εν αντιθέσει με το μέλλον του Μάρεί. Αυτό του δεύτερου κρίνεται τόσο από τον επόμενο σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Τόμας Μπέρντιχ και τον Τζο-Ουίλφριντ Τσόνγκα, όσο φυσικά και από το τελευταίο ματς των ομίλων, που θα κληθεί να νικήσει, διαφορετικά ο αποκλεισμός θα είναι γεγονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα