«Στο χέρι της Φούλαμ»

20:35 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αντίθεση με όσα φέρεται να είχε δηλώσει ο Μάρτιν Γιόλ, πως δηλαδή η Φούλαμ ήρθε σε επαφές με τον ατζέντη του Σβάρτσερ για ανανέωση και η πλευρά του Αυστραλού αρνήθηκε, ο 40χρονος τερματοφύλακας δήλωσε πως έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να έρθει σε νέα συμφωνία και πλέον περιμένει την κίνηση της Φούλαμ.
«Μπορώ να πω πως δεν έχω έρθει σε καμία επίσημη επαφή με την ομάδα και δεν είχα καμία πρόταση για να ανανεώσω. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και θα δούμε τότε τι θα συμβεί» ανέφερεαρχικά

στο Sky Sports ο Σβάρτσερ και πρόσθεσε:
«Προσπαθώ να κάνω απλώς τη δουλειά μου, την οποία και έβγαλα εις πέρας. Τώρα, με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί, μπορώ να επικεντρωθώ στην εθνική και να προσπαθήσω να βοηθήσω για να πάμε σε ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίζω στην Αγγλία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αν δεν έρθει συμφωνία με την ομάδα μου, θα ήθελα να παραμείνω στο πρωτάθλημα, αλλά ξαναλέω πως μέχρι τέλος Ιουνίου παραμένω παίκτης της Φούλαμ».
Τέλος, ανέφερε: «Πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από τον σύλλογο, γιατί αν με ρωτάτε, έκανα τα πάντα για να δείξω πως είμαι περισσότερο από ικανός για να παίξω σε αυτό το επίπεδο, και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα φύγω με το κεφάλι μου ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα