Στο Καμπιονάτο ο Άρτσε

08:33 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το πέρασμα του Νικολάς Μπιάνκι Άρτσε από την ΑΕΚ μόνο επιτυχημένο δεν ήταν. Ο Αργεντίνος αμυντικός όμως φαίνεται πως επιστρέφοντας στην πατρίδα του βρήκε τον καλό του εαυτό. Ο Άρτσε αγωνιζόταν στη Σαν Λορέντζο στην οποία μάλιστα ήταν και αρχηγός. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έκαναν τους ανθρώπους της Πεσκάρα να ενδιαφερθούν και τελικά να συμφωνήσουν μαζί του. Ο παίκτης λοιπόν έλυσε το συμβόλαιο του με τη Σαν Λορέντζο και μετακομίζει στην Ιταλία για τη δεύτερη ευκαιρία που του δίνεται στην Ευρώπη. Με

την Σαν Λορέντζο είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2013 και ο Τύπος της Αργεντινής γράφει πως η Πεσκάρα πλήρωσε ένα ποσό κοντά στα 600.000 δολάρια για να τον αποκτήσει.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο προπονητής του στη Σαν Λορέντζο ήθελε πάση θυσία να ανανεώσει το συμβόλαιο του και τον αργεντίνικο Τύπο να μιλάει για μεγάλο πλήγμα στην άμυνα της ομάδας. Μάλιστα ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο, Ματίας Λάμενς παραδέχθηκε πως η αποχώρηση του αφήνει μεγάλο κενό και τόνισε ότι κάνουν προσπάθειες να πάρουν τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι για να το καλύψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα