Στο... κενό η ΑΕΚ

17:39 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Δυσοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για... λουκέτο. Αρχικά, από την στιγμή που η Ένωση διαμήνυσε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Volleyleague, οι ιθύνοντες προσπάθησαν να βρουν μια λύση για να υπάρξουν διακανονισμοί με τους παίκτες και τους προπονητές, που τους οφείλονται χρήματα, ώστε η ΑΕΚ

να μπορέσει να αξιοποιήσει την δεύτερη ευκαιρία της ΕΣΑΠ και μέσα σε δυο μέρες να έχει λύσει τα προβλήματά της κατά το ήμισυ και να συμμετάσχει τελικά στην μεγάλη κατηγορία. Κάτι τέτοιο, όμως δεν έγινε και τα πράγματα φαίνεται να γίνονται ακόμα χειρότερα, αφού οι ημερομηνίες συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α2, αλλά και τοπικού Πρωταθλήματος έχουν λήξει και οι ομάδες, που αγωνίζονται εκεί δεν δέχονται σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ να καταθέσει εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής.
Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» παράγοντες κάνουν από χθες την ύστατη προσπάθεια για να βρουν λύση με τον Αργεντινό Σαντιάγκο Νταραϊντού, αλλά και με άλλους παίκτες και προπονητές που έχουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα