Ξέφυγε με Σούπερ Μάριο

20:00 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΑΝΙΑ- ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Πάρκεν

Σημαντική ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Βουλγαρία μέσα στην έδρα της Δανίας κι εδραιώθηκε στη 2η θέση.

Πολύ καλύτερη η Δανία στο πρώτο μέρος με αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τους Ρόμενταλ κι Έρικσεν.

Ωστόσο στην επανάληψη οι Βούλγαροι ανέβασαν στροφές κι έφτασαν στο γκολ

στο 51ο λεπτό με τον Μανόλεφ. Ωστόσο η Δανία έφερε στα ίσα το ματς στο 63' με το πέναλτι του Άγγερ.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Ζίμλινγκ (86' Μακιένοκ), Κίερ, Άγκερ, Σ.Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Στόκχολμ, Έρικσεν, Κρον Ντέλι (69' Σένε), Ρόμενταλ (54' Γιόργκενσεν), Κορνέλιους.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαίλοφ, Μανόλεφ (87' Γκαργκόροφ), Μποντούροφ (23' Ντιμίτροφ), Τόνεφ, Ποπόφ (70' Ίλιεφ), Μίνεφ, Μιλάνοφ, Γ.Μιλάνοφ, Γκάντζεφ, Ντιάκοφ.

ΑΡΜΕΝΙΑ- ΤΣΕΧΙΑ: 0-3
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ερεβάν

Σημαντικό διπλό πέτυχε η Τσεχία με 3-0 μέσα στην Αρμενία και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο 6ο λεπτό ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Πιτσέλι, ενώ στο 9' ο γκολκίπερ της Τσέλσι νίκησε με τα πόδια τον Μοβσισιάν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 16' ο Μπερεζόφσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Νταριντά, ενώ στο 22' ο Τσεχ πραγματοποίησε ακόμη μια τεράστια επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μοβσισιάν. Στο 34' ο Μπερεζόφσκι έπεσε κι έδιωξε δύσκολα το μακρινό σουτ του Νταριντά.

Η Τσεχία μπήκε δυνατά στην επανάληψη κι έκανε το 1-0 στο 47ο λεπτό με κεφαλιά του Βίντρα, ο οποίος στοβ 80' μετά από λάθος της άμυνας των Αρμενίων, τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι, έφυγε στην κόντρα και με σουτ έκανε το 2-0. To τελικό 3-0 έκανε στο 90+5' ο Κολάρ.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι, Αρζουμανιάν, Βοσκανιάν, Πιτσέλι, Γκαζαριάν (60' Σαρκίσοφ), Χοβνανισιάν, Μοβσισιάν, Αλεκσανιάν, Μκιταριάν, Μουραντιάν (78' Μανογιάν), Μανουτσαριάν (50' Όζμπιλιζ)

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Κάντλετς, Σίβοκ (43' Σούτσι), Λιμπερσκί, Βίντρα, Πλαζίλ, Χούμπτσμαν, Λαάφατα (74' Κολάρ), Νταριντά (85' Γίρασεκ).

ΜΑΛΤΑ- ΙΤΑΛΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Τα' Κάλι

Με τρεις βαθμούς ξέφυγε από τη Βουλγαρία η Ιταλία που κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Μάλτα.

Μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ η Ιταλία ε το πέναλτι του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ στο 14' το σουτ του Ελ Σααραουί, πέρασε λίγο άουτ. Η Μάλτα είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-1 στο 16', αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε το πέναλτι του Μίφσουντ, ενώ στο 45' ο Μπαλοτέλι με το δεύτερο γκολ του στο ματς έγραψε το 2-0.

Στο 54' ο Χάμπερ είπε όχι σε σουτ του Τζιακερίνι,

ΜΑΛΤΑ: Χάμπερ, Καρουάνα, Μουσκάτ, Ντιμέχ, Σκιμπέρας, Φάιλα (82΄Κοέν), Μπρίφα, Μίφσουντ (87' Βέλα), Σκέμπρι, Ερέρα, Καμιλιέρι.

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Αμπάτε, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Τζιακερίνι (61' Καντρέβα), Μοντολίβο, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ελ Σααραουί (76' Τσέρτσι), Μπαλοτέλι (86' Τζιλαρντίνο).

Keywords
Τυχαία Θέματα