Στο Λονδίνο για κρίσιμες επαφές ο Βιντιάδης

11:44 18/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Λονδίνο βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aek365 από το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Βιντιάδης και από σήμερα το πρωί και μέχρι την Τετάρτη θα έχει συνεχείς επαφές με τον Κιθ Χάρις και το επιτελείο του Αγγλου τραπεζίτη ώστε να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για την επένδυση στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Δημήτρης Βιντιάδης θα επιστρέψει στην

Ελλάδα με ξεκαθαρισμένα όλα τα ζητήματα και με πλήρη εικόνα των χρημάτων που θα μπορούν να επενδυθούν στην ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Κιθ Χάρις και τους επενδυτές που εκπροσωπεί οπότε αναμένεται άμεσα να ενημερώσει τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να βοηθήσουν για την εύερεση βιώσιμης λύσης για την ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια που είχαν καθυστερήσει τις εξελίξεις από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα και είχαν να κάνουν εκτός από την καθυστέρηση της Ελληνικής κυβέρνησης στην ψήφιση της ρύθμισης των χρεών προς το δημόσιο, που υφίσταται ακόμη αλλά έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό χάρη σε προσωπικές επαφές που έγιναν μακριά από το φως της δημοσιότητας, και με προσωπικά θέματα του Κιθ Χάρις. Συγκεκριμένα ο Αγγλος τραπεζίτης πρόσφατα απεχώρησε πλήρως, όχι μόνο από το Δ.Σ αλλά και σαν μέτοχος από την τράπεζα που είχε ιδρύσει, την Seymour Pierce, η οποία εξαγοράστηκε από Αμερικάνικο τραπεζικό κολοσσό, και ίδρυσε νέα επενδυτική εταιρία η οποία έχει αποκλειστικό αντικείμενο την επένδυση στο ποδόσφαιρο. Σε αυτή την νέα εταιρία, στα γραφεία της οποίας θα γίνουν όλες οι συζητήσεις του τριημέρου, έχει ήδη μεταφερθεί η συμφωνία που είχε κάνει ο Βιντιάδης με την Αγγλική τράπεζα που εκπροσωπούσε ο Χάρις το καλοκαίρι του 2012 και αν όλα πάνε καλά η ΑΕΚ θα είναι πιθανότατα η πρώτη δουλειά της. Το περιβάλλον Βιντιάδη θεωρεί θετική την συγκεκριμένη εξέλιξη γιατί ο Χάρις που ήταν και παραμένει πάντα στο πλευρό της οικογένειας Βιντιάδη στο πρότζεκτ ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων τώρα χωρίς να έχει χάσει τους προσωπικούς πελάτες - επενδυτές που ήδη είναι πελάτες στη νέα του εταιρία και με χρήματα των οποίων θα πραγματοποιηθεί, αν όλα πάνε καλά., το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης στην ΑΕΚ. Επίσης ο Κιθ Χάρις θέλει να μπει άμεσα ξανά στην αγορά με την ανακοίνωση μιας σημαντικής επένδυσης της νέας του εταιρίας και η ΑΕΚ φαντάζει ιδανική περίπτωση από την στιγμή που δεν προχώρησε η προσπάθεια εξαγοράς της Πόρτσμουθ η οποία βέβαια δεν θα απέκλειε την επένδυση και στην ΑΕΚ. Πλέον το περιβάλλον Βιντιάδη μιλάει με σιγουριά για ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μέσα στην εβδομάδα που ήδη άρχισε. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιντιάδης πήγε στο Λονδίνο χθες και αυτό ήταν το πρώτο του ταξίδι εδώ και καιρό ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέψει μαζί με τον Κιθ Χάρις. Ο Αγγλος τραπεζίτης αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα αργότερα αν έχουν προχωρήσει τα πράγματα και υπάρχουν ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ εξελίξεις στην εξαγορά της ΑΕΚ ή αν του ζητηθεί η παρουσία του σε συνάντηση με υποψήφιους χρηματοδότες της ΑΕΚ από την Ελλάδα, δηλαδή Μελισσανίδη, Παππά ή οποιονδήποτε άλλο αυτού του επιπέδου επιχειρηματία.

Keywords
Τυχαία Θέματα