Στο Μενίδι το Αστέρας Βάρης-ΑΕΚ

14:08 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το διπλό «όχι» που εισέπραξε ο Αστέρας Βάρης, από το Κορωπί και την Κερατέα, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα γήπεδά τους για το ματς με την ΑΕΚ, η επόμενη λύση ήταν η φυσική έδρα της ομάδας, που όμως παρουσίαζε αρκετά προβλήματα. Αρχικά ο αγωνιστικός χώρος, που ήταν με συνθετικό χλοοτάπητα (για αυτό και προχθές η ΑΕΚ έπαιξε φιλικό με την

Κ18 στο τρίτο γήπεδο των Σπάτων) και εν συνεχεία οι εξέδρες, που δεν θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν περισσότερους από 700-800 φιλάθλους. Τελικά, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα, χθες βράδυ βρέθηκε η καλύτερη λύση και το ματς θα διεξαχθεί στο Μενίδι και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Αργά χθές το βράδυ , μετά από πολύωρη σύσκεψη που διεξήχθει στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης , η διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης αποφάσισε όπως , ο αγώνας της Κυριακής 8/12/2013 με την Α.Ε.Κ. να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών (γήπεδο Αχαρναϊκού) με γηπεδούχο τον Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης και ώρα έναρξης 15.00.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα