στο Πήλιο ο Ατρομητος

21:46 5/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε από σήμερα ο Ατρόμητος, με την αποστολή να βρίσκεται στα Χάνια Πηλίου. Οι Περιστεριώτες έφτασαν στο ξενοδοχείο «Pelion Sports and Spa Center» το μεσημέρι και αμέσως γευμάτισαν πριν ξεκουραστούν.

Το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή είναι οι Μπάρκας, Θεοδωράκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης,

Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καντούτσης, Γρομητσάρης, Τζαμάλ, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο, Καλλέργης, Γκαρσία, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Αρκούδας, Ούμπιντες, Γεωργίου, με τον Σηφάκη να ενσωματώνεται από την Κυριακή.

Έτσι, η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με διπλή προπόνηση το πρωί και το απόγευμα. Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τις ώρες λειτουργείας του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει αύριο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση καρτών διαρκείας. Υπενθυμίζεται ότι αύριο εκπνέει η προθεσμία για την συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση για τους πέντε τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με την ομάδα μας με διπλά εισιτήρια στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα