Άστραψε και βρόντηξε ο Κριστιάνο

20:47 6/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ- ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 2-4
Γήπεδο: Γουίνσδορ Παρκ

Κορυφή έπιασε η Πορτογαλία, που κέρδισε με 4-2 τη Βόρειο Ιρλανδία.

Η Πορτογαλία προηγήθηκε με γκολ του Μπρούνο Άλβες στο 21ο λεπτό, αλλά στο 36' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον ΜακΌλεϊ. Μάλιστα από το 43ο λεπτό οι Πορτογάλοι είχαν χάσει

με κόκκινη τον Πόστιγκα κι έτσι στο 52' η Βόρειος Ιρλανδία πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Γουορντ. Στο 61ο λεπτό και η Βόρειος Ιρλανδία έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπραντ και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ρονα΄λντο που με τρία γκολ στο 68', στο 77' και στο 81', έκανε ντο τελικό 4-2 για την Πορτογαλία. Η γηπεδούχος ομάδα έχασε και τον Λάφερτι με κόκκινη στο 81'.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, Χόντσον, Φέργκιουσον (76' Μπερντ), ΜακΌλεί, Έβανς, ΜακΓκίν (67' Λάφερτι), Ντέιβις, Μπραντ, Νόργουντ, Γουόρντ (71' Έβανς), Πέτερσον.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Περέιρα, Βελόσο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες (55' Νάνι), Ρονάλντο (90' Αμορίμ), Βιεϊρίνια (65' Ολιβέιρα), Πόστιγκα.

ΡΩΣΙΑ- ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 4-1
Γήπεδο: Τσεντράλνι

Μόλις μια φορά το Λουξεμβούργο έφυγε από την έδρα της Ρωσίας έχοντας χάσει μόνο με ένα γκολ διαφορά και θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη φορά καθώς απόψε οι Ρώσοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και επικράτησαν με 4-1.

Μάλιστα το πάρτι ξεκίνησε από το 20ο δευτερόλεπτο όταν από μπαλιά του Κερζάκοφ ο Αλεξάντερ Κοκόριν έκανε το 1-0. Ο άσος της Ντιναμό Μόσχας ήταν ο σκόρερ και του δεύτερου τέρματος των γηπεδούχων μιας και στο 35ο λεπτό έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε ο Κουμπάροφ, ο Κοκόριν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Αλεξάντερ Κερζάκοφ έκανε το 3-0 ενώ άλλα δυο γκολ μπήκαν στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο λεπτό του εξτρά χρόνου ο αρχηγός του Λουξεμβούργου, ο Χοακίμ έκανε το 3-1 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλεξάντερ Σαμέντοφ, που είχε περάσει ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τώρα η Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο είναι στην κορυφή του 8ου ομίλου και περιμένει να δει τι θα κάνουν η Πορτογαλία, παίζει εκτός με την Βόρειο Ιρλανδία, και το Ισραήλ, υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν.

Ρωσία: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Ντενίσοφ, Κοκόριν (46' Ιονόφ), Κερζάκοφ, Γκρανάτ, Σιρόκοφ (82' Ριαζάντσεφ), Μπίστροφ (68' Σαμέντοφ), Φαϊζούλιν, Κοζλόφ, Κομπάροφ

Λουξεμβούργο: Χούμπερτ, Ντα Μότα, Παγιάλ, Μπένσι (78' Λουίσι), Χοακίμ, Λατέρζα, Φίλιπς, Γιανς, Τζάνις, Τούρπελ (61' Μπαστός), Γκέρσον (66' Πέτερς)

Keywords
Τυχαία Θέματα