Στο ρελαντί η Σοσιεδάδ, τετράδα για Μάλαγα

21:03 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ: 3-0
Γήπεδο: Ανοέτα
Άνετη νίκη με 3-0 πέτυχε η Σοσιεδάδ κόντρα στη Σαραγόσα και ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη.
Η Σοσιεδάδ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 4ο μόλις λεπτό, ο Αγκιρέτσε έκανε από κοντά το σουτ, αλλά ο Ρομπέρτο απέκρουσε.
Το γκολ για τους Βάσκους ήρθε τελικά στο 18ο λεπτό. Ο Θουρουτούθα έκλεψε από τον Ντα Σίλβα, έκανε το σουτ, ο Ρομπέρτο απέκρουσε

και στη συνέχεια ο Αγκιρέτσε από κοντά έκανε το 1-0.
Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Σαραγόσα, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 21'
Ο Λανσάρο έδιωξε πάνω στον Βέλα, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.
Σο 34' ο Λανσάρο έκοψε τελευταία στιγμή τον Αγκιρέτσε, ο οποίο όμως στο 39' μετά από πάσα του Λα Μπέγια, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το 3-0.
Στο 61' ο Ρομπέρτο είπε όχι στο σουτ του Βέλα, ενώ το ίδιο έκανε και στο 67' και κράτησε το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα.
Στο 83ο λεπτό ο Λανσάρο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τη Σαραγόσα με 10 παίκτες., ενώ στο 85' το σουτ του Γκριέζμαν σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Ρομπέρτο.
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Εστράδα, Γκονζάλες,. Μαρτίνεθ, Λα Μπέγια, Αρανμπούρου, Ιλαραμέντι (75' Μπεργκάρα), Πριέτο (71' Γκριέζμαν), Θουρουτούθα, Βέλα, Αγκιρέτσε (78' Γιορέντε).
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Λανσάρο, Άλβαρες, Σίλβα, Ομπράντοβιτς, Αμπραχάμ (52' Λαφίτα), Απόνιο, Μίκαελ, Γκαρσία (63' Κάρλος), Οριόλ (73' Ορτί), Αράνδα.

ΜΑΛΑΓΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 1-0
Γήπεδο: Ροσαλέδα
Τετράδα έπιασε η Μάλαγα, η οποία νίκησε δύσκολα τη Λεβάντε με 1-0.
Η Μάλαγα απείλησε στ 5ο μόλις λεπτό με την προβολή του Ελισέου, ενώ στο 10' η κεφαλιά του Ροντόν μετά από σέντρα του Ίσκο, πέρασε λίγο άουτ.
Στ 16ο λεπτό ο Μπαγιεστέρος έβαλε την κόντρα στο σουτ του Ίσκο, ενώ στο 30' το σουτ του Ίσκο έγλειψε το δοκάρι του Μουνούα.
Η Λεβάντε είχε την πρώτη της καλή φάση με τον Γκεζάλ στο 38ο λεπτό, ενώ στο 45ο λεπτό ο Μουνούα πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε σουτ του Χοακίν.
Ο Γκεζάλ απείλησε την εστία του Καμπαγιέρο στο 48', αλλά η Μάλαγα άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα.
Ο Χοακίν έκανε τη σέντρα και ο Ροντόν με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 60' ο Καμπαγιέρο πρόλαβε τον Κονέ κι έσωσε την ομάδα του, ενώ στο 70' ήταν η σειρά του Μουνούα να αποκρούσει το σουτ του Ίσκο.
Στο 81ο λεπτό ο Καμπαγιέρο κράτησε τη νίκη για την ομάδα του καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπαρκέρο.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Μονρεάλ, Ουέλινγκτον, Ντεμικέλις, Γκάμες, Τουλαλάν, Κασόρλα, Ίσκο (90' Ντούντα), Ελισέου (71' Καμάτσο), Χοακίν (77' Φερνάντες), Ροντόν.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Ντελ Όρνο, Καμπράλ, Μπαγιεστέρος, Λόπες (78' Ρούμπεν), Φαρινός, Μπαρκέρο, Βάλντο, Σεράνο (57' Μποτέλιο), Γκεζάλ (88' Ελ Ζαρ), Κονέ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα