Στο ρελαντί η Τσέλσι

23:42 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ- ΤΣΕΛΣΙ: 0-4
Γήπεδο: Πάρκεν
Η Τσέλσι πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Νόρτζελαντ και επικράτησε με 4-0.
Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό ο Όσκαρ βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά

πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 10' ο Λάμπαρντ έπιασε το σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και η Τσέλσι δεν έδειχνε ορεξάτη. Η Νόρτζελαντ από την άλλη είχε μια καλή φάση με τον Λόρεντζεν στο 24', ο οποίος κόπηκε από τον Κόουλ.
Τελικά η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει την άμυνα της Νόρτζελαντ στο 33ο λεπτό και να πετύχει το γκολ. Μετά από λάθος της άμυνας των Δανών, ο Τόρες έκανε το κλέψιμο, έδωσε στον Λάμπαρντ και έπειτα από υπέροχη ασίστ ο Μάτα άνοιξε το σκορ.
Οι Άγγλοι ήταν ανώτεροι και στο 44ο λεπτό έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Χάνσεν είπε όχι στο κοντινό πλασέ του Τόρες, ενώ στο 63' ο Τσεχ απέκρουσε το σουτ του Στοκχόλμ.
Η Νόρτζελαντ απείλησε στο 51' με το σουτ του Τζον που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 73' οι Δανοί έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Τζον μπήκε στην περιοχή κι έπιασε όμορφο σουτ, με την μπάλα να βρίσκει λίγο στα ακροδάχτυλα του Τσεχ και μετά στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Κόουλ έκοψε τον Μπέκμαν και η Τσέλσι καθάρισε το ματς στο 80'. Ο Λουίς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ κι έκανε το 2-0 για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Πριν προλάβει να αντιδράσει η Νόρτζελαντ δέχτηκε και 3ο τέρμα στο 82'. Ο Μάτα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Ισπανός με νέο σουτ έγραψε το 3-0.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Ραμίρες με πλασέ από πολύ κοντά, μετά από όμορφη ασίστ του Όσκαρ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίς, Κάχιλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ, Τόρες, Μάτα (83' Μίκελ), Μόουσες (65' Αζάρ).
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Χάνσεν, Οκορέ, Μτιλίγκα, Παρκχούρστ, Ρούνιε, Αντού, Στοκχόλμ, Λόρεντζεν (85' Λάουντρουπ), Μπέκμαν (75' Κρίστενσεν), Νόρντστραντ (65' Τιτσίνοβιτς), Τζον.

Keywords
Τυχαία Θέματα