Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

21:32 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν την αδράνειά τους στις φάσεις των γκολ, αφού θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους.

Το ματς

Ο ρυθμός στο παιχνίδι

του Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ δεν είχε αρκετό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται σε κάποια σουτ. Όμως, ο ΟΦΗ αιφνιδίασε όταν στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί. Συγκεκριμένα, ο Παπάζογλου σούταρε, ο Κάρολ έδιωξε και ο Κουτσιανικούλης πήρε το ριμπάουντ, με τον Κάρολ να κρατάει και πάλι με τα πόδια το μηδέν για τον Ολυμπιακό.Από εκεί και πέρα ο ρυθμός διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, μέχρι το 42ο λεπτό, όπου ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει την ιδιαίτερη ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Ο Μασάντο έστρωσε τη μπάλα στον Μήτρογλου, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ και έκανε το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ, με το οποίοι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, ο ΟΦΗ προσπαθούσε να απειλήσει, χωρίς αποτέλεσμα κι εκεί που όλα έδειχναν ήρεμα ο Μασάντο έκανε το 2-0, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά και εκμεταλλεύτηκε την κακή τοποθέτηση του Γουναρίδη, βρίσκοντας δίχτυα. Η πορεία δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη φάση με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Μασάντο, Φέισα, Μήτρογλου (80' Πάντελιτς), Βλαχοδήμος (72'Φετφατζίδη), Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Γκρέκο,Αμπντούν (87' Λυκογιάννης).

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπανούσης (61' Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Βαντίνιο, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα (73' Σαρ), Βιτώρος (73'Ζορμπάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα