Στο “ρελαντί” ο ΠΑΟΚ

21:31 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΒΟΣΚΑΚΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟΥ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟΥΜΠΑ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο απέναντι σε έναν Πανιώνιο, ο οποίος στην ουσία δεν απείλησε καθόλου. Ο Αθανασιάδης

έκρινε το ματς χάρη σε ένα γκολ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Νεοσμυρνιώτες προσπαθούσαν, αλλα δεν μπορούσαν να ισορροπήσουν την κατάσταση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ στον αγώνα, και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με τον Αθανασιάδη, να σκοράρει στην πρώτη φάση του ματς. Ο Λίνο έκανε ωραία σέντρα απο αριστερά, και ο νεαρός επιθετικός με σκαστό σουτ στην κίνηση "κρέμασε" τον Σιδεράκη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε ένα γερό προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς και παραλίγο να το πετύχει με τον Αθανασιάδη ξανά, ο οποίος πλάσαρε ελάχιστα άουτ έπειτα απο ωραία κάθετη του Λίνο.

Ο Πανιώνιος άρχισε να βγαίνει μπροστά μετά το 1-0, ωστόσο δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ και επειλούσε με μακρινά, κυρίως, σουτ. Αρχικά ο Γουνδουλάκης έκανε ένα το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο, και στη συνέχεια ήρθε η απάντηση απο τον Φωτάκη, που έπιασε ένα δυνατό σουτ που είχε την ίδια κατάληξη.

Η καλύτερη στιγμή για τον Πανιώνιο ήρθε στο 45', ωστόσο ο Κούρντι με κεφαλιά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Αντίθετα με το πρώτο μέρος, το δεύτερο ημίχρονο ήταν η... μέρα με τη νύχτα. Ελάχιστες φάσεις, κακός ρυθμός, σαν να έδειχναν να είχαν βολευτεί στο 1-0. Ενδεικτικό είναι πως η πρώτη σοβαρή ευκαιρία καταγράφηκε στο 70ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση και υποχρέωσε τον Σιδεράκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Οι φάσεις λιγόστευαν στο ματς, και οι δύο ομάδες έδειχναν να μην μπορούν να αλλάξουν κάτι, μένοντας στο 1-0. Τελικά το γκολ του Αθανασιάδη στην έναρξη της αναμέτρησης έμελε να είναι και το μοναδικό, και αυτό που θα κρίνει την έκβαση του αγώνα.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ (74' Πόποβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Ίβιτς (61' Γιάννου), Λαζάρ (88' Μπαλάφας), Αθανασιάδης, Έτο, Κατσικάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Ρόβας (73' Σταμάτης), Όμο, Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Ρόκας, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ

Keywords
Τυχαία Θέματα