Στο τελικό των πλέι οφ η Μπλάκπουλ

08:27 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στο Μπέρμιγχαμ, η Μπλάκπουλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την τοπική ομάδα και σε συνδυασμό με την νίκη της 1-0 στο πρώτο παιχνίδι προκρίθηκε στον τελικό των πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ όπου θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ με έπαθλο μια θέση στην Premier League της επόμενης περιόδου.
Η Μπλάκπουλ ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση καθώς προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε τρία λεπτά με τον Ντόμπι να κάνει το 0-1 στο 45ο λεπτό και τον Φιλ να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα

του στο 48ο λεπτό. Η Μπέρμιγχαμ ήθελε τέσσερα γκολ για να προκριθεί, πέρασε όλη μπροστά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει. Αρχικά ο Ζίγκιτς μείωσε στο 64ο λεπτό για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Ντόμπι στο 73ο λεπτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην Premier League, η Μπλάκπουλ και η Γουέστ Χαμ, ήταν οι δυο ομάδες που είχαν υποβιβαστεί την περασμένη σεζόν από την Premier League και έτσι όποια ομάδα κερδίσει στον τελικό των πλέι οφ θα ακολουθήσει την Σάουθαμπτον στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα