Στο «Βριληττός 2013» το Χαμογέλο του Παιδιού

16:57 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Η πιο ωραία στιγμή της 2ης ημέρας του 1ου Διεθνούς τουρνουά «Βριληττός 2013» ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η παρουσία του «Χαμόγελο του Παιδιού». Έντεκα παιδιά από τον Οργανισμό βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Βριλησσίων και έμαθαν τα μυστικά του αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ανδρών Γιώργο Κρανάκη και τον Δεξιό ίντερ της Εθνικής ομάδας Αλέξη Αλβανό.

Τα χαμόγελα των παιδιών γέμισαν όλο το κλειστό και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία και προσπάθεια τους τόσο στην προπόνηση, όσο και στον φιλικό αγώνα που έδωσαν με την μικτή μίνι.

Οι διοργανωτές με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Κοτσιώνη προσέφεραν στα παιδιά από μία τσάντα με την μασκότ της διοργάνωσης, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πάρουν στα χέρια τους και από μία μπάλα χάντμπολ, ώστε να μπορούν να προπονούνται και στον δικό τους χώρο.
Ο Αλέξης Αλβανός μοίρασε πολλά αυτόγραφα και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση.

ΤΟ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2013» ΣΕ LIVE STREAMING
Σήμερα και αύριο το Sportshero.gr σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς τουρνουά Μίνι Χάνμπολ «Βριληττός 2013» σας προσφέρουν την μετάδοση σε live streaming έξι αγώνων, καθώς και των απονομών- τελετή λήξης. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ, καθώς και από άλλες κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες.
Συγκεκριμένα
Μ. Τρίτη 30 Απριλίου
15:50 Φοίβος Συκεών- Φίλιππος Βέροιας
16:40 ΕΣΝ Βριλησσίων- Διομήδης Άργους
17:30 Παρτιζάν Α'- ΑΣΕ Δούκα

Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου
11:20 Παμπαίδες Βριλησσίων- Μικτή Μίνι
12:10 Μικρός Τελικός
13:00 Μεγάλος Τελικός
14:00 Τελετή λήξης- απονομές

Keywords
Τυχαία Θέματα