«Στόχος μας η εξάδα»

21:17 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Άνετη επικράτηση με 16-5 πέτυχε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στη Γεωργία, στο δεύτερο αγώνα της για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη. Μεγάλος πρωταγωνιστής στη σπουδαία εμφάνιση των διεθνών μας ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε 6 γκολ.

Ο διεθνής περιφερειακός, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γεωργία μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ,

σημειώνοντας: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι επανήλθαμε στις νίκες μετά από την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στο Μαυροβούνιο και ότι η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο. Μας πλήγωσε η ήττα, γιατί καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας δουλεύαμε έχοντας στο μυαλό μας το πώς θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πλέον στόχος μας είναι η είσοδος στην εξάδα και νομίζω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα βρίσκουμε το ρυθμό μας».

Αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Ρωσία, ο Γιάννης Φουντούλης υπογράμμισε: «Διαθέτουμε καλύτερο σύνολο από τη Ρωσία, δε πρέπει όμως να χάσουμε τη συγκέντρωση μας. Οι Ρώσοι εμφανίζονται ανανεωμένοι ως ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θέλουν να εμφανιστούν όσο καλύτεροι γίνεται. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα