«Στόχος στη Βαρκελώνη, η πρόκριση στον τελικό»

16:19 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την πρόκριση στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο γυναικών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης τον προσεχή Ιούλιο, έθεσε ως στόχο σε δηλώσεις της, η διεθνής κολυμβήτρια του ΝΟ Πατρών, Νόρα Δράκου.

Η 21χρονη αθλήτρια έπιασε, το απόγευμα του Σαββάτου στο 24ο μίτινγκ κολύμβησης «Ακρόπολις», όριο πρόκρισης για τη Βαρκελώνη, με το 00:28.84 στα 50μ. ύπτιο γυναικών και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας,

αναφέρθηκε σε αυτή της την επιτυχία, στη συμμετοχή της στους επερχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες και στο μεγάλο στόχο της στο Παγκόσμιο:

«Η αλήθεια είναι πως το περίμενα πως θα πιάσω αυτό το όριο, γιατί και οι προηγούμενοι χρόνοι μου ήταν πολύ κοντά και έχω κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία μέχρι στιγμής.

Είμαστε και εγώ και ο προπονητής μου πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μου στο «Ακρόπολις».

Ακολουθούν τώρα οι κούρσες μου στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, όπου θα είναι μία καλή ευκαιρία για ακόμη αποτελεσματικότερη προετοιμασία ενόψει των καλοκαιρινών μου υποχρεώσεων.

Βέβαια, θα συμμετέχω και στους Μεσογειακούς της Τουρκίας. Εκείνοι οι αγώνες θα είναι μία ακόμη καλύτερη προετοιμασία για το Παγκόσμιο.

Στη Βαρκελώνη έχω θέσει φέτος ως στόχο την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός μου. Το 2011 για λίγο δεν τα κατάφερα, όμως τώρα ο πήχης μπαίνει υψηλότερα και πιστεύω πως θα φτάσω στο στόχο μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα