Στόχος το Φάιναλ Φορ

17:32 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκίνησε η Β' φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων με την ΑΕΚ να δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα η Ένωση ξεκίνησε με μεγάλο θρίαμβο, αφού πήρε το διπλό απέναντι στον Άγιο Στέφανο το Σάββατο με 3-1 σετ, ενώ έδωσε ανάλογη συνέχεια την Κυριακή. Εκεί οι «κιτρινόμαυρες» νίκησαν με 3-0 σετ τον Μαραθώνα και περιμένουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Πλέον η ΑΕΚ

ψάχνει ακόμα μια νίκη για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ της ΕΠΣΑΑ. Για αυτό στο παιχνίδι με την Παλλήνη θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Η δουλειά που γίνεται σε αυτά τα τμήματα, αλλά και το πάθος των αθλητριών είναι τόσο μεγάλο που φέρνουν την ομάδα ένα βήμα πιο ψηλά και κάθε χρόνο την κάνουν καλύτερη με τις εμπειρίες και τις επιτυχίες που συγκεντρώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πάθους που επικρατεί στα κορίτσια είναι ότι η πασαδόρος της ΑΕΚ, Ρεγγίνα Φουντουλίδου στους αγώνες του Σαββάτου έπαιζε με 39 πυρετό, λόγω της αμυγδαλίτιδας που την ταλαιπωρούσε. Αυτό την εξέντλησε κι έτσι την Κυριακή δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Οι υπόλοιπες αθλήτριες έδωσαν κανονικά το «παρών» και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν: ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΝΤΩ,ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ ΚΥΒΕΛΗ,ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΛΙΝΑ,ΜΠΕΛΙΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ,ΜΗΤΡΕΛΙΑ ΜΑΡΙΑ,ΚΑΛΛΙΡΗ ΑΘΗΝΑ,ΜΠΕΛΛΟΥ ΛΥΔΙΑ,ΟΜΠΑΣΟΓΚΕ ΕΙΡΗΝΗ ,ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ . ΘΕΟΔΩΡΑ,ΤΣΙΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΛΛΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα