«Στόχος το όριο για το Λονδίνο»

20:21 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στα 800 μ. στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στίβου το Σάββατο στο ΣΕΦ φαίνεται ότι θα είναι μόνο η αρχή.

Η Ελενα Φιλάνδρα, πιο ώριμη από ποτέ μοιάζει ικανή όχι μόνο διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου, αλλά έτοιμη να σταθεί με αξιοπρέπεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (Κωνσταντινούπολη, 8-11/3), την πρώτη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της.

«Αισθανόμουν πολύ ωραία. Ηταν σίγουρα η καλύτερη κούρσα μου σε κλειστό στίβο και πιστεύω κοντράρεται με αυτή που είχα κάνει το 2010 στη Βαρκελώνη στον ανοιχτό», είπε η αθλήτρια του Πανελλήνιο, η οποία τερμάτισε στο ΣΕΦ σε 2.02.08. «Το ένοιωθα ότι μπορώ να τρέξω γρήγορα. Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξε η προετοιμασία στην Αιθιοπία. Όχι τόσο η προπόνηση που κάναμε εκεί, αλλά κυρίως η συναναστροφή με την Μεσερέτ Ντεφάρ. Το να μιλάς καθημερινά με μια παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι πολύ σημαντικό. Πόσο μάλλον όταν αυτή προσπαθεί να σε πείσει ότι μπορείς να πετύχεις κάποια πράγματα, χρησιμοποιώντας ρεαλιστικά επιχειρήματα», εξήγησε η 27χρονη δρομέας.

Η Φιλάνδρα θα πραγματοποιήσει τον επόμενο αγώνα της στις 18 Φεβρουαρίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Μεγάλος στόχος της χειμερινής σεζόν είναι το Παγκόσμιο της Κωνσταντινούπολης. «Από την αρχή της σεζόν είχα ως στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2.01.30). Πλέον βλέπω ότι αυτός ο χρόνος δεν θα αργήσει να έρθει. Πιστεύω στις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν πως θα σημειώσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Φυσικά ελπίζω σε μια καλή παρουσία στην Κωνσταντινούπολη», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα