Στον «αέρα» ακόμα Ηρακλής, Καβάλα, Βόλος

16:22 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΠΟ δεν αποφασίστηκε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την νέα σεζόν ο Ηρακλής, η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου με την Football League

να έχει δυο αιτήματα προκειμένου να συναινέσει στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και έτσι οι 18 ομάδες να γίνουν 21.
Καταρχάς, σημαντικά αυξημένη χρηματοδότηση από τον ΟΠΑΠ. Πράγμα που εξ ορισμού λόγω εποχής είναι δύσκολο και έπειτα να ανέβουν πέντε ομάδες την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα εκείνες της Super League να φτάσουν τις 18 κάτι που επίσης για να το δεχθεί η διοργανώτρια της μεγάλης κατηγορίας πιθανολογείται ότι θα ζητήσει οικονομικά ανταλλάγματα.
Επιπλέον για να μπορέσει να γίνει αναδιάρθρωση θα πρέπει να υπάρχει τόσο πολιτική όσο και νομική κάλυψη με το δεύτερο να φαντάζει δύσκολο καθώς απαιτείται ομόφωνη απόφαση έτσι ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα προσφυγής από κάποια ομάδα. Όσο για την πολιτική κάλυψη όλοι στηρίζονται στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.
Τελικά αποφασίστηκε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League) να συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού και να συζητηθεί εκεί το κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστεί το αδιέξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα