Στον αέρα ακόμη η μεταβίβαση των μετοχών του Παππά

19:00 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

«Η εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της και το κοινό ,προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων που δημιουργούνται από σημερινά δημοσιεύματα, ότι από την 30η Ιουνίου 2011 έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση στην εταιρεία μας του συνολικού πακέτου μετοχών που ο κύριος Πέτρος Παπάς κατείχε στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Νομικό Τμήμα Supporters Club AE».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του Supporters club στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011 και με την οποία «διέψευδε» τα δύο δημοσιεύματα του aek365.gr με τίτλο:

1)ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παραμένει μεγαλομέτοχος ο Παππάς

2) Στην ΕΕΑ έχει κολλήσει η μεταβίβαση των μετοχών

Πάμε και στις σημερινές (24-10-2001) δηλώσεις του κυρίου Κασνακίδη: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η μεταβίβαση έχει γίνει και αυτό που μένει είναι να δοθεί η έγκριση απ' την ΕΕΑ. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα, καθώς η ΕΕΑ τους τελευταίους μήνες ασχολούταν με το θέμα των στημένων. Το θέμα είναι τυπικό. Πέτρος Παππάς δεν υπάρχει στο μετοχολόγιο. Αν γινόταν, βέβαια, σήμερα η γενική συνέλευση, αυτό το 38% θα ήταν σαν να μην υπήρχε. Όμως, πιστεύω ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνεδριάσει η ΕΕΑ και για το θέμα μας».

Όπως ομολόγησε μόνος του λοιπόν ο πρόεδρος του Supporters club και παραιτημένος από το Δ.Σ Μάκης Κασνακίδης όχι μόνο έχει κολλήσει στην ΕΕΑ όπως αποκαλύπταμε και... «διαψευστήκαμε» στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά ακόμη 48 μέρες μετά δεν έχει λυθεί το... τυπικό θέμα. Προφανώς για αυτό ορίστηκε η Γενική Συνέλευση για την 1η Νοεμβρίου και για αυτό θα αναβληθεί για τις 20 Νοεμβρίου, μαζί με την αναγκαιότητα παρουσίας του Νοτιά, ώστε να έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η... απόδραση του Παππά. Η ΕΕΑ δεν θα ελέγξει την εταιρία αφού μόνο φυσικά πρόσωπα έχουν δικαίωμα να έχουν μετοχές σε ΠΑΕ και συγκεκριμένα ελέγχει όσους κατέχουν ποσοστό πάνω από 9% σε μία ΠΑΕ. Είναι άγνωστο για ποιους έχει κατατεθεί φάκελος στην ΕΕΑ όμως οι... μεγαλομέτοχοι των Supporters σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας είναι οι εξής πέντε που κατέχουν ποσοστό πάνω από 10% και συγκεκριμένα οι: Άγγελος Γιόκαρης του Χρήστου και της Αλίκης, πολιτικός μηχανικός 10,26%, Γιώργος Γρυσμπολάκης του Εμμανουήλ και της Αικατερίνης, οικονομολόγος 10,26%, Αβραάμ Κασνακίδης του Σάββα και της Σπυριδούλας, ιδιωτικός υπάλληλος 10,26%, Ιωάννης Μπαϊλάν του Γρηγόρη και της Κυριακής, επιχειρηματίας 10,26%, Σοφοκλής Ρόβης του Ανέστη και της Βασιλικής, επιχειρηματίας 10,26%,Μάγειρας Βασίλειος του Γεωργίου και της Ελένης, επιχειρηματίας 10,26 %. Αυτοί οι πέντε λοιπόν είναι που θα απαλλάξουν τον Παππά από το ποσοστό του και τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε συνδυασμό με την παραίτηση του Δ.Σ που ο ίδιος είχε επιβάλλει το 2010 τελειώνει με τον καλύτερο, για τον ίδιο, τρόπο η παρουσία του στην ΑΕΚ χωρίς να έχει δώσει καμία λύση για την επόμενη μέρα και αφήνοντας εκατομμύρια χρέη τα οποία με την βοήθεια των ηγετών και μεγαλομετόχων των Supporters περνάνε στον... κόσμο της ΑΕΚ! Αξίζει να σημειωθεί πως αν η ΕΕΑ δεν εγκρίνει τους νέους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ τότε η μεταβίβαση κρίνεται άκυρη αφού τις

Keywords
Τυχαία Θέματα