Στον «αέρα» το Ηρόδοτος-ΑΕΚ

17:06 21/10/2013 - Πηγή: AEK365

Στον... αέρα βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή η ημερομηνία διεξαγωγής του επόμενου αγώνα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον Ηρόδοτο. Μπορεί το πρόβλημα να είχε προκύψει από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο στις μέρες που ακολούθησαν δεν προέκυψε κάποια οριστική εξέλιξη, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην είναι τη δεδομένη στιγμή σε θέση να γνωρίζουν πότε θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο.
Το aek365 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ηροδότου Αντώνη Σεκέρη, ο οποίος μας

εξέθεσε την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα: «Το παιχνίδι έχει οριστεί κανονικά να γίνει την Κυριακή, όμως το πρόβλημα είναι ότι το Σάββατο θα παίξουν στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης με τον Παναθηναϊκό και βάσει του κανονισμού δεν μπορεί να οριστεί άλλο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο μέσα σε 24 ώρες, γιατί μπορεί για κάποιο λόγο το ματς να πρέπει να αναβληθεί ή να διακοπεί για την επομένη». Βέβαια, το να διεξαχθούν ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας και ένα της Γ' Εθνικής στο ίδιο γήπεδο, με λίγες ώρες διαφορά συνέβη από την... ανάποδη, μόλις πριν από 20 περίπου μέρες. Στις 29 Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τη Θύελλα Ραφήνας και την επόμενη ακριβώς μέρα, η Καλλονή έπαιξε στο Στάδιο το εντός έδρας ματς της με τον Ατρόμητο. Όταν μεταφέραμε το συγκεκριμένο γεγονός στον κύριο Σεκέρη, μας αποκάλυψε ότι το έχει επισημάνει στους αρμόδιους φορείς, μεταξύ των οποίων και στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιάννη Μώραλη, ενώ τόνισε εύλογα πως: «Κανονικά οι δικές μας ομάδες θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα, καθώς αυτές θα βρουν "πατημένο" το γήπεδο. Ωστόσο, και η δική μας επιθυμία και της ΑΕΚ ήταν από την αρχή να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή».
Όσον αφορά την τύχη του αγώνα, ο πρόεδρος του Ηροδότου μας ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν, ενώ μας αποκάλυψε και την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Γενικό Διευθυντή της ΑΕΚ Γιώργο Ρόκκα: «Πιστεύω ότι κατά 80% το ματς δεν θα γίνει την Κυριακή, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό. Από την ΕΠΟ έχει προταθεί να διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου, όμως η ΑΕΚ δεν θέλει, γιατί εκείνη την ημέρα έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του νέου γηπέδου. Μίλησα σήμερα με τον κύριο Ρόκκα, συζητήσαμε κάποιες λύσεις, κάναμε και οι δύο κάποιες προτάσεις και θα μιλήσουμε πάλι αύριο, όπως θα υπάρξει επικοινωνία και με τους αρμόδιους φορείς για να δούμε τι θα γίνει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες για το Παγκρήτιο, καθώς στις 11 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει επανασπορά του χλοοτάπητα»...

Keywords
Τυχαία Θέματα