Στον «αέρα» Βόλος, Καβάλα, Ηρακλής

17:36 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αν το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στη Football League έμπαινε σήμερα σε ψηφοφορία, θα είχε απορριφθεί πανηγυρικά, διότι η πλειοψηφία των ομάδων της κατηγορίας ήταν αρνητικές. Με νύχια και με δόντια ορισμένα μέλη του Δ.Σ.

κατάφεραν να δώσουν παράταση ζωής στις τρεις ομάδες.

Τέσσερις ΠΑΕ, μάλιστα (Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Απόλλων Σμύρνης και Νίκη Βόλου), ζήτησαν να μπει οριστικό τέλος στην όποια συζήτηση, από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα απέρριψε την πρόταση να προβιβαστούν πέντε ομάδες και να υποβιβαστούν τρεις στο τέλος της σεζόν. Οι ίδιες ΠΑΕ, αλλά και πολλές άλλες (καθώς φυσικά και η νομική υπηρεσία), έθεσαν και θέμα νομιμότητας, καθώς επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά ότι δεν υπάρχει το παραμικρό νομικό έρεισμα για την αποκατάσταση των τριών ομάδων.

Προκειμένου να εξαντλήσουν τα περιθώρια (μιας και η πίεση από το υφυπουργείο Αθλητισμού και από διάφορους πολιτικούς είναι ασφυκτική), αποφάσισαν να συγκροτηθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από τους Σπύρο Καλογιάννη, Στέλιο Σφακιανάκη, Ανδρέα Πάτση, Νίκο Σαλευρή και Κώστα Παπαδόπουλο. Η επιτροπή αυτή καλεί σε συνάντηση αυστηρά μέχρι την προσεχή Τρίτη τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ, ώστε να θέσουν το πλαίσιο και έτσι το ποδόσφαιρο να πάρει επιτέλους μια απόφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα