Στον Περαμαϊκό ο Μπατίστα

13:22 24/7/2013 - Πηγή: AEK365

Προπονητής στον Περαμαϊκό θα είναι από την νέα σεζόν ο Ντανιέλ Μπατίστα με τον παλαίμαχο άσο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ.
Σημειώνεται πως ο Περαμαϊκός θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ' Εθνική.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα stoplekto.gr, ο Ντανιέλ Μπατίστα τόνισε: «Κάναμε ια επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας

τους οποίους γνώριζα και συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε την ερχόμενη περίοδο. Πρέπει να κοιτάξω αρκετά πράγματα, διότι δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά με την κατηγορία. Θα πάρουμε παίκτες αρκετούς κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα δημιουργηθεί από την αρχή».
Ερωτηθείς για τη φιλοσοφία την οποία θέλει να περάσει στην ομάδα του Πειραιά τόνισε: «Σε όσες ομάδες έχω δουλέψει θεωρώ ότι έχουν παίξει όμορφο ποδόσφαιρο ωστόσο αυτό που θα πρέπει να κάνω είναι να ακούσω τις επιθυμίες της διοίκησης και να δουλέψουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Απ'όσο γνωρίζω πρωταρχικός στόχος είναι να διατηρηθούμε στην κατηγορία».
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος με την ΑΕΚ ο παλαίμαχος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε:«Θα είναι πολύ καλό να παίξουμε κόντρα στην ΑΕΚ διότι πρόκειται για σωματείο με πολύ κόσμο, πρεστίζ και δυνατό σύνολο. Είναι μεγάλος σύλλογος ο οποίος έπρεπε να συμμετέχει στη Super League».
Ολοκληρώνοντας ο νέος προπονητής του συλλόγου του Περάματος είπε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή γιατί ο σύλλογος χτίζεται σιγά-σιγά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα