Στους ισχυρούς θα είναι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας

09:52 19/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την ολοκλήρωση των play off της Super League, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης θα παίξουν στα προκριματικά του Europa League διεκδικώντας μια θέση στους ομίλους με τις τρεις ελληνικές ομάδες να ξεκινάνε στο γκρουπ των "ισχυρών".
Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL

NEWS, ο ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει από τα play off, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και πιθανοί αντίπαλοι του θα είναι οι Σεντ Ετιέν (Γαλλία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Ρίο Άβε (Πορτογαλία), Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο) και Γκρασχόπερς (Ελβετία). Σημειώνεται πως είναι πιθανό οι 2-3 πρώτες ομάδες να βρεθούν στο γκρουπ των "ισχυρών" ανάλογα με τα αποτελέσματα των τριών πρώτων προκριματικών γύρων. Η κλήρωση για τα play off θα γίνει στις 8 Αυγούστου και τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 21 και 28 Αυγούστου.
Ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στο τρίτο προκριματικό γύρο και κάποιοι από τους πιθανούς αντιπάλους του είναι οι Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Σίβασπορ (Τουρκία), Μπρόντμπι (Δανία) και Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία). Η ομάδα του Περιστερίου θα αποφύγει ομάδες όπως η Λιόν (Γαλλία), η Αϊντχόφεν (Ολλανδία), η Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) και η Μπριζ (Βέλγιο) που βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ατρόμητος θα βρεθεί στο γκρουπ των "ισχυρών" για τα play off αν αποκλειστούν στον τρίτο προκριματικό ομάδες με υψηλότερο συντελεστή από εκείνον. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο θα γίνει στις 18 Ιουλίου και τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου.
Από τον δεύτερο προκριματικό γύρο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Αστέρας Τρίπολης που θα έχει εύκολο αντίπαλο καθώς πιθανοί αντίπαλοι είναι ομάδες όπως η Σεντ Τζόνστον (Σκωτία), Κόζιτσε (Σλοβακία), Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) και Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία). Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι οριακά στους "ισχυρούς" στον τρίτο προκριματικό και σίγουρα στους "ανίσχυρους" αν περάσει στα play off του Europa League. Η κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο θα γίνει στις 23 Ιουνίου και τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 17 και 24 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα