Στους ομιλους του CL η Σάλκε

18:52 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΚΕ- ΧΕΡΤΑ: 4-0
Γήπεδο: Veltins Arena

Πήρε την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλκε μετά τη νίκη της επί της Χέρτα με 4-0. Απο την μεριά της η ομάδα απο το Βερολίνο παλεύει για να ανέβει μια θέση (βρίσκεται στην 17η που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία και θέλει να πάει 16η που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου παραμονής).

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο μέρος με καλό ρυθμό και φάσεις για τις δύο ομάδες. Μετά το πρώτο 25λεπτο οι «Μπλε του Βασιλιά» ανέβασαν πάντως την απόδοση τους και η υπεροχή

τους απέφερε καρπούς στο 32' όταν ο Ολλανδός φορ, Κλαας, Γιαν Χούντελααρ, νίκησε τον Κραφτ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Φουριόζα μπήκε στην επανάληψη η Σάλκε που έψαξε και δεύτερο γκολ Σε δύο περιπτώσεις είχε καλές ευκαιρίες με τον Χουράδο, ενώ στο 61' ο Ραούλ «άγγιξε» το γκολ. Όλα τελείωσαν στο 75' όταν ο Χόλτμπι έγραψε το 2-0 για την Σάλκε. Στο 84' ο Ραούλ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88' ο Χούντελαρ.

ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Ματίπ, Φουχς, Χέβεντες, Ουτσίνβτα, Τζόουνς (85' Χέγκερ), Χολτμπι, Φαρφάν, Ραούλ, Ομπάσι, Χούντελαρ.
ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Γιάνκερ, Λελ (53' Έμπερτ), Χούμπνικ, Μπάστιανς, Περντεντάι, Ρόνι, Μπεν Χατίρα, Ράφαελ, Ράμος (45' Λασογκά), Ρουκαβίτσια (71' Τορούν).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ- ΜΑΪΝΤΖ: 0-0
Γήπεδο: Imtech Arena

Αδιάφορο παιχνίδι με το Αμβούργο να μένει στο 0-0 με την Μάιντς. Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο στο «Imtech Arena» χωρίς ευκαιρίες με δύο ομάδες που κοιταζαν περισσότερο την άμυνα τους. Στο 16' είχαμε πάντως την μοναδική αξιόλογη φάση που ανηκε στους φιλοξενουμενους με τον Τσούπο Μότινγκ. Καλύτερο ματς στην επανάληψη, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχαμε ήρθε στο 60' όταν ο Βέτκλο είπε όχι σε σουτ του Πέτριτς.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Νόιχαους, Μπρουμά, Βέστερμαν, Αόγκο, Μανσιέν, Ρινκόν, Γιάρολιμ, Γιάνσεν, Σον, Πέτριτς, Γκερέρο/
ΜΑΪΝΤΖ: Βέτκλο, Κίρκχοφ, Πόσπεχ, Νοβέσκι, Μπούνγκερτ, Πολάνσκι (56' Μπαουμγκάτλινγκερ), Καλιγκιουρί, Σότο, Ζιντάν (64' Μαλί) Τσούπο Μότινγκ, Σζαλάι.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ- ΚΟΛΩΝΙΑ: 4-1
Γήπεδο: Badenova Stadium

Τραγική η Κολωνία που έχασε με 4-1 απο την Φράιμπουργκ και πλέον αυτό που μπορεί να κάνει στην τελευταία αγωνιστική είναι να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στην 16η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ-παραμονής. Οι φιλοξενουμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 17' είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία με τον Λούκας Ποντόλσκι. Εκείνη που κατάφερε να σκοράρει πάντως ήταν η Φράιμπουργκ η οποία στο 36' με τον Μούτζα έκανε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Λούκας Ποντόλσκι έφτασε κοντά στο γκολ αλλά δεν πλάσαρε σωστά. Η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Σάεφερ και στο 47' ο Λούκας Ποντόλσκι νίκησε τον Μπάουμαν και έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Η χαρά για την Κολωνία δεν κράτησε πολύ όμως αφού στο 54' ο Γκουεντέ μετά απο ασιστ του Καλιγκιούρι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Φράιμπουργκ. Στο 84' ο Καλιγκιούρι έκαν

Keywords
Τυχαία Θέματα