Στραματσιόνι: Δείγμα μεγάλης ομάδας

11:12 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ντέρμπι του Μιλάνου η Ίντερ υποχρεώθηκε να παίξει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ναγκατόμο ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος κόντρα στην Μίλαν και αυτό, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσιόνι, ήταν δείγμα μεγάλης ομάδας.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Σίρο" ο προπονητής της Ίντερ τόνισε: "Μεγάλο ρόλο έπαιξε η οργάνωση της ομάδας μου που δεν επέτρεψε στην Μίλαν να κάνει το παιχνίδι της και συνεπώς να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες μου απέδειξαν πως μπορούν να

προσαρμόζουν τον τρόπο παιχνιδιού τους ανάλογα με τις καταστάσεις. Αυτό είναι δείγμα μεγάλης ομάδας. Ας χαρούμε αυτό το αποτέλεσμα, που είναι σημαντικό για τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς".
Όσο για το τι ήταν αυτό που οδήγησε την Ίντερ στην νίκη επί της Μίλαν, ο Στραματσιόνι δήλωσε: "Μπήκαμε στον αγώνα πιο αποφασισμένοι, με περισσότερο πάθος και πιο συγκεντρωμένοι από τους αντιπάλους μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουμε το γκολ πολύ νωρίς. Τελικά ήταν και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα