Στραματσιόνι: Ξέρω ότι θα μείνω

18:39 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Ιταλία γίνεται ένας πανικός από σενάρια σχετικά με αρκετούς πάγκους της Serie A και ένας από αυτούς είναι και της Ιντερ, με την Corriere dello Sport να υποστηρίζει το Σάββατο ότι ο Βάλτερ Ματσάρι θα αφήσει τη Νάπολι για τους Νερατζούρι.

Ο Στραματσιόνι, πάντως, δεν πτοείται και στέκεται σε όσα είπε ο Μοράτι πολλές φορές, με πιο πρόσφατες τις δηλώσεις του πριν λίγα 24ωρα.

«Χαμογελάω με τα σενάρια που διαβάζω γιατί δε θέλω να χαλάσω όλο αυτό το... τσίρκο από τα ΜΜΕ. Ο Ματσάρι και ο Αλέγκρι είπαν ότι θα μιλήσουν για το μέλλον τους μετά το τέλος του πρωταθλήματος, γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Για μένα μιλάει ο πρόεδρος και δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι μόλις πριν τέσσερις μέρες ο Μάσιμο Μοράτι είπε ότι θα παραμείνω στην Ιντερ. Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα ΜΜΕ, μια συνεχής προπαγάνδα», είπε το Σάββατο ο προπονητής της Ιντερ, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του τον Ροντρίγκο Παλάσιο για το κυριακάτικο τελευταίο ματς με την Ουντινέζε.

Στη συνέχεια, πάντως, ο Στραματσιόνι εξέτασε και το σενάριο να απολυθεί αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τους Φριουλάνι, λέγοντας πως «σε μια τέτοια περίπτωση, αν και ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το μέλλον μου, θα με πείραζαν περισσότερο οι τραυματισμοί που είχαμε φέτος και μας δημιούργησαν τόσα προβλήματα. Ηταν μια άτυχη σεζόν για εμάς αλλά μπορεί να τύχει σε όλους το να πέσουν. Το θέμα είναι να μπορέσεις να σταθείς ξανά στα πόδια σου και αυτό θα επιδιώξουμε τη νέα σεζόν. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για πράξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα