Συμπαίκτες στην Αυστραλία Χαριστέας, Καφές, Κυργιάκος

15:39 21/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ιστοσελίδα της Αυστραλίας theage.com.au σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει πως ο Παντελής Καφές, ο Άγγελος Χαριστέας και ο Σωτήρης Κυργιάκος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σίδνεϊ Ολίμπικ.
Η Ολίμπικ είναι ημιεπαγγελματικός σύλλογος που έχει τη βάση του στο Μπέλμορ του Σίδνεϊ και ιδρύθηκε από μετανάστες ελληνικής καταγωγής το 1957. Ο σύλλογος επιχειρεί αναδιοργάνωση τελευταία στα τμήματα υποδομής και οι μεταγραφές των τριών Ελλήνων θα χρηματοδοτηθούν από τρία εκ των έξι μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
"Τρεις από τους πιο γνωστούς Έλληνες ποδοσφαιριστές

αναμένεται να παίξουν σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο στην Αυστραλία την επόμενη σεζόν, αφού η Σίδνεϊ Ολίμπικ είναι κοντά στην απόκτηση των πρωταθλητών Ευρώπης 2004, Άγγελου Χαριστέα και του Παντελή Καφέ, όπως και του πρώην διεθνή αμυντικού, Σωτήρη Κυργιάκου.
Η Ολίμπικ ελπίζει να τους αποκτήσει για περισσότερα από τέσσερα ματς τον καθένα, αφού υπάρχουν διάφορες φάσεις στο εθνικό πρωτάθλημα. Όλοι τους έχουν συμφωνήσει προφορικά με την Ολίμπικ για να παίξουν ως γκεστ-σταρ τον επόμενο χρόνο, με την προοπτική να υπογράψουν κανονικά συμβόλαια".
Στην ιστοσελίδα έκανε δηλώσεις ο πρόεδρος της Σίδνεϊ Ολίμπικ, ο Γκρέιαμ Αθανασέρης: "Διαπραγματευόμαστε εδώ και 2.5 εβδομάδες και από ότι φαίνεται σε έρθουν και οι τρεις από διαφορετικά σημεία της σεζόν. Προέρχονται από μερικά σημαντικά συμβόλαια και είναι παίκτες αξίας. Είναι περιπτώσεις στις οποίες και αυτοί και εμείς θα βγούμε κερδισμένοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα