«Συγχαρητήρια στον κόσμο της Λευκάδας»

21:41 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το Champion All Star Day 2012 μόλις είχε τελειώσει και άπαντες έφευγαν ικανοποιημένοι από τη Λευκάδα. Ο κόσμος το χάρηκε τόσο όσο και οι αθλήτριες και όλοι «χειροκρότησαν» την απόφαση να γίνει η διοργάνωση, για πρώτη φορά, εκτός Αττικής.

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω και τους ευχαριστούμε όλους. Ελπίζω να ξαναγίνει η διοργάνωση στην επαρχία και στηρίζουμε την ομοσπονδία για αυτή την πρωτοβουλία. Ήταν πραγματικά μια πάρα πολύ ωραία γιορτή», δήλωσε η Τζίνα Λαμπρούση.

Η Ελένη Κιόση εξήγησε την

κίνησή της να δώσει το βραβείο της MVP στην Ευαγγελία Μερτέκη... «Ήμουν πολυτιμότερη για 5 δευτερόλεπτα... Ήθελα να το δώσω γιατί το άξιζε. Όπως και εμένα με βοήθησαν όταν ήμουν μικρή, έτσι πρέπει κι εμείς να στηρίζουμε τα νέα κορίτσια. Ήταν ένα παιχνίδι που κάναμε... τρέλες και έκανα κι εγώ τη δική μου στο τέλος»!

Μιλώντας για τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να το ευχαριστήθηκαν όσο κι εμείς. Ήταν υπέροχο που ήρθαμε στην επαρχία και σε ένα νησί γιατί είναι ωραίο οι θεατές να βλέπουν το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Σε τέτοιες πόλεις τα γήπεδα είναι πάντα γεμάτα σε αντίθεση με διοργανώσεις που γίνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».

Η Ξανθή Μυλωνά ανέφερε: «Περάσαμε πολύ ωραία αν και χάσαμε. Αυτό που θα μου μείνει είναι το σερβίς που έκανα και η επίθεση που πήρα και πόντο. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση που ήταν επιτυχημένη και γιατί όχι να πραγματοποιηθεί εδώ και του χρόνου το All Star Game».

Η Μαρία Χατζηνικολάου επεσήμανε: «Είναι μια γιορτή το All Star Day και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς πάρα πολύ. Ήταν μια τρομερή διοργάνωση, ο κόσμος της Λευκάδας μας αγκάλιασε και ελπίζουμε να τους ανταμείψαμε σήμερα».

Εκ μέρους των... νικητών, η Ρομάνια Γιουράνι δήλωσε: «Χάρηκα που ήμουν κι εγώ μέρος αυτής της γιορτής και ευχαριστώ που με κάλεσαν και μπράβο και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε τη διοργάνωση», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές...

Keywords
Τυχαία Θέματα