«Συγκέντρωση σε όλο τον αγώνα»

21:13 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις για τον Άρη, καθώς αύριο (11/02) αντιμετωπίζει στις 17:00 εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Α1.Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (10/02) την προετοιμασία τους για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στις 18:30 πρόκειται να αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Τσαλδάρης που ταλαιπωρείται από μια θλάση στον δικέφαλο και για 10-15 μέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στην επίσημη

ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητα μας, λόγω των απουσιών ορισμένων παικτών από τραυματισμούς, αλλά και της φυγής του Τζέιμς. Είμαστε σε ένα στάδιο προσαρμογής και έχουμε μπροστά μας δύσκολες αναμετρήσεις».

Ενώ στην συνέχεια τόνισε: «Μας περιμένει μια ακόμη δοκιμασία εκτός έδρας και θα πάμε να παλέψουμε για 40'. Ο Ίκαρος μετά την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη ορισμένων παικτών έχει παρουσιαστεί πιο δυνατός. Οπότε επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση επί 40' για να είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάτι καλό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα