Συγκλονισμένος ο Πάκο Μποράο

16:32 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σοκαρισμένος και συντετριμμένος από την φονική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης, εμφανίστηκε ο πρόεδρος τη Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS), Πάκο Μποράο. Ο Πορτογάλος με δήλωση του εξέφρασε τη συμπάθεια του στα θύματα και τις οικογένειες τους.«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από όσα συνέβησαν στον μαραθώνιο της Βοστώνης. Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα και σε όλους όσοι επηρεάζονται από το γεγονός αυτό. Επίσης στις οικογένειες των χιλιάδων δρομέων και απλών φιλάθλων που βρέθηκαν στη Βοστώνη. Περιμένουμε να μάθουμε για τον αριθμό των θυμάτων, αλλά και για το ποιοι κρύβονται

πίσω από αυτή την πράξη.

Είναι φοβερό πως βρέθηκαν στο στόχαστρο αθώοι άνθρωποι, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Βοστώνη από όλο τον κόσμο, απλώς για απολαύσουν ένα αθλητικό γεγονός.

Ο αθλητισμός υπήρξε πάντοτε υπέρμαχος της ειρήνης και της φιλίας, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εθνική, πολιτική ή θρησκευτική διάκριση. Ελπίζουμε ότι οι αρχές θα βρουν τους υπεύθυνους του συγκλονιστικού συμβάντος», είπε ο Πάκο Μποράο.

Στη διάρκεια του μαραθωνίου, έγινε διπλή έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων. Στη Βοστώνη βρέθηκαν και Έλληνες δρομείς, ανάμεσα τους το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο πρώην πρωταθλητής Νίκος Πολλιάς, οι οποίοι - όπως και οι υπόλοιποι Ελληνες - είναι καλά στην υγεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα