Συγκλονίστηκαν με τα σχέδια και τα video του Ναού!

21:59 30/10/2013 - Πηγή: AEK365

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι μέτοχοι της «Δικέφαλος 1924» που παραβρέθηκαν στην σημερινή Γενική Συνέλευση της εταιρίας, είχαν την τύχη να πάρουν μια πρώτη γεύση όσων θα ζήσει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ στην φαντασμαγορική παρουσίαση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.
Στα στελέχη της εταιρίας που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ,

παρουσιάστηκαν στην σημερινή ΓΣ (σε σλάιτς) τα τελικά σχέδια του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς», αυτά που θα δημοσιοποιηθούν στην εκδήλωση, ενώ είχαν την δυνατότητα να δουν και τα video που έχουν ετοιμαστεί για την παρουσίαση. Τόσο αυτό στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς (το οποίο είναι γυρισμένο στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου έστεκε κάποτε το Νίκος Γκούμας), όσο και εκείνα που αφορούν την εικονική ξενάγηση στους χώρους του Ναού, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Μάλιστα, στα video που θα προβληθούν στην παρουσίαση, υπάρχουν έντονες αναφορές στις ρίζες της ομάδας.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι παρουσιάζονταν συγκλονισμένοι από όσα παρακολούθησαν, ενώ εμφανίζονταν σίγουροι ότι τα όσα θα δει ο κόσμος στην επίσημη παρουσίαση της «Αγιά Σοφιάς» θα προκαλέσουν τεράστιο ενθουσιασμό. Άλλωστε, και οι ίδιοι όχι απλώς ενθουσιάστηκαν, αλλά μόλις άναψαν τα φώτα (με το τέλος της προβολής) ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ στην αίθουσα ήταν έντονη και η συγκίνηση. Μάλιστα, αρκετοί θυμήθηκαν την ατάκα που είχε πει ο Τίγρης για τα... ασθενοφόρα που θα πρέπει να υπάρχουν έξω από την αίθουσα, λέγοντα χαριτολογώντας ότι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα για... παν ενδεχόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα