Συγκλονιστικός Ροζέριο Σένι (VIDEO)

10:58 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες, το θετικό αποτέλεσμα ήταν μονόδρομος για την Σάο Πάουλο, κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο, προκειμένου να προκριθεί στην φάση των "16" και ο αρχηγός της ομάδας Ροζέριο Σένι πήρε την πρωτοβουλία και, πριν το παιχνίδι, μίλησε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας θέλησε να πωρώσει τους συμπαίκτες του με μια συγκλονιστική ομιλία για την οποία η ηλεκτρονική έκδοση της Gazzetta dello Sport παρομοίασε τον Σένι με τον Αλ Πατσίνο που είχε κάνει μια, αντίστοιχα συγκλονιστική ομιλία στην ταινία "Any Given Sunday".

Ο Σένι είπε στους συμπαίκτες του: "Εξαρτάται μόνο από εμάς, εγώ πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύετε στον Θεό όλοι εσείς; Θα πρέπει να κοιτάμε ψηλά, να κοιτάμε την ευκαιρία που έδωσε ο Θεός στη ζωή του καθενός από εμάς. Ως ομάδα, ως άνθρωποι, ως πατεράδες. Ιδού η ευκαιρία που δίνει ο Θεός σε καθέναν από σας. Είναι καιρός να γράψετε ιστορία, να γράψετε την ιστορία μας".

Η ομιλία του Σένι είχε αποτελέσματα καθώς η Σάο Πάουλο κέρδισε την Ατλέτικο Μινέιρο, έβαλε και ο Σένι γκολ, και προκρίθηκε στους "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου θα αντιμετωπίσει την... Ατλέτικο Μινέιρο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε την συγκλονιστική ομιλία του Ροζέριο Σένι.

Keywords
Τυχαία Θέματα