Συγνώμη από τον οπαδό της Σίτι

18:02 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 21χρονος φίλος της Σίτι, προκάλεσε ένταση λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι, εισβάλοντας στο γήπεδο, ώστε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ρίο Φέρντιναντ.

Ο Άγγλος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», προηγουμένως, είχε δεχθεί κέρμα στο πρόσωπο, πράγμα που του απέφερε πληγή πάνω από το μάτι. Με την εισβολή του οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, ο Ρίο Φέρντιναντ, πάνω στην ένταση της στιγμής δεν έκανε πίσω και αυτοί που χώρισαν τους δύο άνδρες, ήταν ο Τζο Χαρτ και ο Κάρλος Τέβες.

Σήμερα, ο ένθερμος οπαδός των «πολιτών», τοποθετήθηκε δημόσια για το περιστατικό

και απολογήθηκε, κάτι που σκοπεύει να κάνει και με επιστολή στον Ρίο Φέρντιναντ, ώστε να του ζητήσει συγγνώμη και προσωπικά.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις ενέργειές μου στο ντέρμπι. Κυρίως, θα ήθελα να απολογηθώ στον κ. Φέρντιναντ και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Ντρέπομαι για όσα έκανα. Απογοήτευσα τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον σύλλογο. Θα γράψω και επιστολή προς τον κ. Φέρντιναντ για να του ζητήσω συγγνώμη, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τζο Χαρτ που με σταμάτησε μόλις μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Όλη μου τη ζωή υποστηρίζω τη Μάντσεστερ Σίτι και τα τελευταία τρία χρόνια είμαι κάτοχος κάρτας διαρκείας μαζί με τον πατέρα μου. Και τα τρία αυτά χρόνια, η θέση μου είναι πίσω από τη συγκεκριμένη εστία, δίπλα στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας» ήταν η δημόσια τοποθέτηση του Μάτι Σκοτ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, πάντως, ακύρωσε το εισιτήριο διαρκείας του εν λόγω οπαδού...

Keywords
Τυχαία Θέματα