Συμφωνία με τον Φουρτάδο

22:22 7/8/2012 - Πηγή: AEK365
Παρά την ανακοίνωση της Παναχαϊκής, όλα δείχνουν ότι το ζήτημα της απόκτησης του Εμίλιο Φουρτάδο από την ΑΕΚ θα έχει αίσιο τέλος, όπως διαφαινόταν από χθες. Στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αποδίδουν σε παρεξήγηση τη στάση της ομάδας της Πάτρας, καθώς η αναβολή της συνάντησης των δύο πλευρών ήταν αποτέλεσμα του γεγονότος ότι ο παίκτης καθυστέρησε να μεταβεί στα Σπάτα για τις συζητήσεις και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε η ΑΕΚ να προχωρήσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την
Παναχαϊκή αν δεν είχε μιλήσει πρώτα μαζί του.
Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω ζήτημα λύθηκε, ενώ όσον αφορά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Φουρτάδο δεν υπήρξε πρόβλημα στο οικονομικό σκέλος. Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ στον ποδοσφαιριστή ήταν απόλυτα λογική και αυτός την αποδέχθηκε. Συγκεκριμένα, μπορεί να του προτάθηκε συμβόλαιο με στάνταρ ετήσιες απολαβές στις 40.000 ευρώ, ωστόσο από εκεί και πέρα του προσφέρθηκαν αρκετά μπόνους.
Σκοπός της ΑΕΚ ήταν να εξασφαλίσει ότι ο παίκτης θα πρέπει να προσφέρει στην ομάδα για να πληρωθεί περισσότερα χρήματα. Έτσι, του προτάθηκε να πάρει ως μπόνους άλλες 8.000 ευρώ αν συμπληρώσει δέκα συμμετοχές, ενώ για κάθε πέντε συμμετοχές επιπλέον θα παίρνει άλλα 8.000 ευρώ. Επίσης, προβλέπονται και μπόνους βάσει των γκολ που θα πετύχει, ενώ αν τη επόμενη σεζόν η ΑΕΚ αγωνιστεί στο Europa League και ο ίδιος ξεπεράσει το 60% των συμμετοχών θα πάρει άλλες 40.000 ευρώ.
Ο ποδοσφαιριστής αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς πιστεύει στον εαυτό του, ενώ όπως τόνισε στους ανθρώπους της ΠΑΕ, στόχος του είναι να έρθει στην ομάδα και να προσφέρει. Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση των διαδικαστικών θεμάτων, όσον αφορά το deal με την Παναχαϊκή. Για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε να γίνει αύριο το μεσημέρι συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Αλέξη Κούγια, στο γραφείο του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Πάτρας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι το deal θα επικυρωθεί υπό την αίρεση ότι δεν θα ισχύσει αν η ΑΕΚ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη δυνατότητα να εκδώσει δελτία από την ΕΠΟ.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα