«Συμφώνησα στην απομάκρυνση Βλάχου»

21:37 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Θέση για την θετική ψήφο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου πήρε σήμερα μιλώντας στο sentragoal ο Κώστας Παπαδημητρίου. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είπε «Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις από τα λεγόμενα του Βασίλη Τόγελου, όπως τα διάβασα στο SentraGoal, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τόγελος είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους και είχε υποβάλλει την

παραίτησή του και από τη θέση του γενικού γραμματέα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και από τη θέση του εκπροσώπου στο ΔΣ της ΠΑΕ, πριν από τα γεγονότα του περασμένου Σαββάτου. Απλώς η παραίτησή του επικυρώθηκε στο χθεσινοβραδινό διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ήταν όντως παρών, όπως σας είπε και εξέφρασε πράγματι τη διαφωνία του στα όσα έχουν συμβεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Δεν ήταν όμως αυτός ο λόγος της παραίτησής του που για προσωπικούς λόγους την είχε υποβάλλει πριν από τα γεγονότα.
Με τον κ. Δημητρέλο επικοινώνησα εγώ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ως εκπρόσωπος ουσιαστικά της ερασιτεχνικής στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού ακόμα και στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου εναλλασσόμασταν με τον κ. Τόγελο. Οφείλω να διευκρινίσω ότι ως ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο ως προς την αποπομπή του Βαγγέλη Βλάχου εκφράσαμε την πλήρη συμφωνία μας με το σκεπτικό ότι κάτι θα έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και αυτό ως συνήθως είναι ο προπονητής. Δεν χρεώνουμε στον Βαγγέλη Βλάχο όλη την ευθύνη αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις αλλάζεις τον προπονητή και όχι την ομάδα. Με αυτό το σκεπτικό και μόνο ως προς το θέμα του Βαγγέλη Βλάχου (και όχι για όσα επακολούθησαν) η ερασιτεχνική ΑΕΚ που εκπροσωπείται στο ΔΣ της ΠΑΕ έδωσε τη συγκατάθεσή της για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου».

Keywords
Τυχαία Θέματα