Συμφώνησε με Πολωνία ο Καραχάλιος

21:58 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Πολωνία θα εργάζεται από τον νέο χρόνο ο προπονητής μπιτς βόλεϊ, Σπύρος Καραχάλιος, ο οποίος υπήρξε και ομοσπονδιακός τεχνικός των Εθνικών μας ομάδων.

Ο νεαρός προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τους Πολωνούς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ελπιδοφόρων αθλητών Καντζιόλα / Σζαλάνκιεβιτς, οι οποίοι έχουν «σαρώσει» τα μετάλλια στα Under 18, 20 και 23.

Οι νεαροί Πολωνοί είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η χώρα τους στις ηλικίες ανάπτυξης και μάλιστα διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου.

Η πολωνική ομοσπονδία, «επενδύει» επάνω τους και εκτός από τον αποκλειστικό προπονητή που θα τους διαθέσει, έχει σχεδιάσει ένα πλάνο προετοιμασίας στο εξωτερικό (Τενερίφη, Ρίο ντε Τζανέιρο) και μάλιστα δεν αποκλείεται ένα μέρος της να γίνει στην Ελλάδα με κοινές προπονήσεις με τους διεθνείς Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη που αποτελούν την έτερη ομάδα του Σπύρου Καραχάλιου.

Ασφαλώς, μία τέτοια προοπτική θα ωφελήσει και τους Έλληνες αθλητές που θα αποκτήσουν έναν δυνατό αντίπαλο στη δική τους προετοιμασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα