Συμβούλιο στην Fargo για ΑΕΚ!

17:27 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι πλέον σε απευθείας συζητήσεις με τα στελέχη της Fargo investment and Development, εταιρείας που παρουσίασε ο Βασίλης Ξενιάδης ως ενδιαφερόμενη να συμμετάσχει στην αύξηση Μ.Κ. της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Από την

επενδυτική εταιρεία μεταφέρθηκε στην Ένωση ότι μέσα στην επόμενη μία ώρα θα πρέπει να της έχουν αποσταλεί από την Ελλάδα όλα τα απαραίτητα έγγραφα, καθώς αμέσως μετά πρόκειται να γίνει συμβούλιο για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους και να προχωρήσει το ζήτημα της αποστολής του εμβάσματος των 5 εκατ. ευρώ (σε πρώτη φάση) στην Ελλάδα.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους για την υπόθεση. Η διοίκηση έχει ελέγξει ότι η Fargo investment and Development είναι υπαρκτή ως εταιρεία, όμως στην παρούσα φάση δεν έχει συγκεντρώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Φυσικά, αυτό που την απασχολεί είναι να αποστείλει από την πλευρά της όλα τα απαραίτητα έγγραφα και από εκεί και πέρα είναι θέμα ωρών να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, καθώς θα πρέπει έως τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας να έχουν μπει στον λογαριασμό της ομάδας τα χρήματα που έχει υποσχεθεί η πλευρά Ξενιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα