Συνάντηση Αδαμίδη - αρχηγών - Κωστένογλου

12:27 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τους αρχηγούς (Δέλλα, Λυμπερόπου και Καφέ) παρουσία και του Νίκου Κωστένογλου είχε ο Σταύρος Αδαμίδης το πρωί της Πέμπτης, έπειτα από δική του πρωτοβουλία. Αφορμή αποτέλεσε η χθεσινή κίνηση των παικτών να κόψουν μόνοι τους τη βασιλόπιττα, με τον πρόεδρο να συζητά μαζί τους για γενικά θέματα για περισσότερο από μισή ώρα. Σύμφωνα, με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του προέδρου ο Αδαμίδης, ζήτησε να κάνουν υπομονή γιατί «είναι μία δύσκολη περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα όχι μόνο για την ΑΕΚ», πως «τα προβλήματα τα βιώνουμε και τα αντιμετωπίζουμε μαζί ως ομάδα» και

πως «μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το επενδυτικό κομμάτι είτε θετικά είτε αρνητικά». Οι παίκτες και ο προπονητής άκουσαν επίσης τον Αδαμίδη να τους τονίζει πως μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα γίνουν κι άλλες πληρωμές, με το ακριβές ποσό να ανακοινώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Οι αρχηγοί, άκουσαν τον Αδαμίδη και για πολλοστή φορά του τόνισαν τον προβληματισμό όλων για την κατάσταση που υπάρχει στα διοικητικά και οικονομικά θέματα. Η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 το πρωί και ξεκίνησε λίγο πριν τις 12.

Keywords
Τυχαία Θέματα